advert

13/02, PSG - Lille

Lör 13 feb 2016 at 13:08 - Fotboll, Annan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Tid: 17:00

Plats: Parc des Princes, Paris

Efter att ha utklassat Lyon på Parc des Princes i veckan är det Lille som nu kommer på besök. Det går inte att inte tycka synd om franska lagen som stöter på PSG och vet i princip att matchen är redan förlorad. Dominansen är helt sjuk och med Zlatan och Di Maria är det här laget utmanare till Champions League i år. Lille ligger på 15:e plats och det skiljer 39 poäng mellan de och PSG.

PSG har valt att vila många spelare då det är Champions League åttondel mot Chelsea. Vår svenske stjärna Zlatan Ibrahimovic stannar hemma tillsammans med Thiago Silva, Thaigo Motta och Maxwell. Lavezzi är inte heller uttagen men det handlar nog mer om rykten där han placeras i Kina än att han ska vilas. Blanc skrev i veckan på ett nytt kontrakt som betyder att han kommer styra över PSG till och med 2018. Veratti och Pastore som missade Lyon matchen är med i truppen igen och kommer säkert få några minuter.

Lille reser till Paris utan så mycket hopp egentligen. Det är nio poäng ner till Toulouse som ligger under strecket. Lille har ändå fått med sig bra resultat på sistone med 5-1 mot Bordeaux som var väl den mest övertygande. Man har inte förlorat på senaste fyra matcherna.Det enda hoppet för Lille är att Blanc har valt att vila flera spelare för mötet mot Chelsea. Spelarna lär säkert också tänka på den matchen. Men PSG kommer ändå lyckas få med sig vinsten då man är så mycket bättre trots alla spelare som saknas. Därför är dagens tips precis som förra PSG matchen är att PSG vinner och båda lagen gör mål. Hos Bet365 finner ni spelet för 4.00 vilket är verkligen spelvärt.
Feedback