Reklam

Pro Vercelli - Ternana

9 oktober 2016 at 17:00 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 14:57 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04


Här tror jag vi kan få se en del mål när Pro Vercelli med en bedrövlig defensiv tar emot ett Ternana med flera defensiva avbräck. Dessutom två lag som behöver en seger i den nedre regionen. Bör bli en öppen match.

Hemmalaget Pro Vercelli kommer från en målrik historia borta mot Avellino där man förlorade med 3-2 trots att man var det bättre laget och skapade en hel del chanser utöver målen. Men det stora minuset denna säsong är ju defensiven som är helt bedrövlig och som kan gör misstag hela tiden. Bara ett under att man "bara" släppt in 13 mål hittills, som förövrigt är mest i hela ligan tillsammans med Vicenza. Tränare Longo spelar ett offensivt 4-3-3 och det är dags att ta en trepoängare nu. Så det lär säkert vara en del fram och tillbaka i den här matchen.

I hemmalaget så saknas framförallt mittfältaren Vajushi, men även backarna Konate och Eguelfi. Inga jättestora avbräck dock. För övrigt så har man släppt in mål i 6 av 7 matcher denna säsong och gjort mål i 7 av 7 matcher.

I Ternana har det varit mycket stolpe ut. Resultatraden kan visa på att man är ett stabilt lag som varken gör eller släpper in så mycket mål. Det är väl inte helt sant. man skapar faktiskt en hel del chanser, som ju Pro Vercellis tränare sa i en Intervju inför denna match och att Ternana till slut kommer få utdelning. Jag hoppas ju det stämmer fullt ut i denna match. Defensivt så har det inte sett så väldigt bra ut och tror man kan få problem här idag.

För nu är det många defensiva spelare som saknas. Mittback Meccariello fick rött kort senast och är avstängd här. Dessutom är mittfältarna Di Noia (skadad) och Valijent (U-21 landslag) borta här. Tre tunga ordinarie avbräck. Och en given ersättare på mittfältet i Di Livio stryker vi också då han är på U21-landslagsuppdrag även han. Alla är defensiva avbräck. Offensivt har man La Gumina, Falletti och Avenatti, tre kompetenta anfallare ändå som för eller senare kommer göra mer mål än dom gjort hittills. Kan mycket väl få utdelning på ett väldigt hafsigt försvar i hemmalaget.

Så efter dessa förutsättningar så tror jag det luktar mål i den här matchen. Kan ju även påpeka det att båda matcherna förra säsongen mellan dessa lag slutade målrikt. 1-2 och 2-2. Jag tror på något liknande resultat även i denna match. Över 2.5 mål ger hela 2.25 vilket jag hugger direkt hos ComeOn. En insats strax över medel åker in på detta spel. Avanti!!
  • 200% upp till 1500 SEK i välkomstbonus!
  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar
Feedback