Reklam

Preston - Fulham: Draw no bet: 2

Matchcenter
10 mars 2018 at 16:00 - Fotboll, England - Championship
Deepdale
9 mar 2018 at 20:52 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 09/03
18
0
Chans (1-X-2): 28-31-41%
Spelvärde: 101,93%
Lägsta spelbara odds: 1,68
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

Hemmalaget Preston har fått många att höja på ögonbrynen den här säsongen. Man rivstartade direkt i inledningen av säsongen och efter 12 omgångar hade man endast en förlust. Därefter har man blandat med resultaten men ändå legat bland topp 7 hela tiden. Vad ligger då bakom den fina placeringen trots att laget egentligen inte ska vara i toppen kan man undra?  Svaret är enkelt om man frågar mig. Preston har spelat som ett lag och kämpat för varje poäng. Alla spelare har dragit åt samma håll vilket har lett till framgång. Man har varit otroligt svårslagna under hela säsongen och statistiken talar sitt eget språk när den visar att man endast har 7 förluster på 36 spelade matcher. Till dagens match kommer man med två raka vinster och man har bara en förlust på åtta senaste matcherna.

Fulham åker drygt 36 mil upp till västkusten och man anländer som ligans formstarkaste lag då man är obesegrade i 14 raka matcher. Laget har verkligen sats på prov den senaste månaden där man fått möta Aston Villa, Bristol City, Wolverhampton, Derby och Sheffield United och man har gått segrandes ur alla utom mot Bristol City, som slutade oavgjort. Man har dessutom lånat in Aleksandar Mitrovic från Newcastle under januari fönstret vilket har visat sig vara jätte lyckat. Han har nämligen nätat fem gånger på de fyra senaste matcherna som han har startat i. Men lagets bästa målskytt är 17-årige Ryan Sessegnon som stått för 14 baljor och 4 assister. 

Preston har gjort det bra utifrån sina förutsättningar men de kommer inte hamna bland topp sex lagen ändå. Trots att laget är svårslaget så kan jag inte blunda för Fulhams form och det fina spelet som man visat på sistone. Jag tror på Fulham idag men oroas ändå lite av att det kan sluta oavgjort och kommer därför gardera mig med pengarna tillbaka om matchen skulle sluta oavgjort.  Fulham vinst (draw no bet).

Talar för spelet:

  • Fulham är formstarkaste laget i hela ligan.
  • Anfallarna Aleksandar Mitrovic och Ryan Sessegnon är båda i superform.
  • Fulham jagar Premier League och börjar närma sig allt mer direktplatserna.
  • Fulham har inte förlorat mot Preston i 6 raka matcher.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback