Reklam

Prajnesh Gunneswaran - Hugo Dellien: 1

Matchcenter
26 maj 2019 at 15:20 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 13, Stade Roland Garros
25 maj 2019 at 11:52 (Uppdaterad 26 maj 2019 at 16:38) 25/05
129
0
Chans (1-2): 33-67%
Spelvärde: 156,75%
Lägsta spelbara odds: 3,03
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-3
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Franska Öppna. Underlag: Grus.

Det här blir ju nästan larvigt. Larvigt hur fel odds kan hamna. Tyvärr får man inget betalt i två fall av tre på den här matchen, men i ett fall av tre får man i alla fall jäkligt bra betalt och kör man bara såna här värden tillräckligt många gånger, oj så mycket man då vinner.

Jämna spelare. Helt jämna spelare skulle jag säga. Båda två har gått otroligt bra på challengertouren under senaste året och liksom segat sig upp på topp-100. Dellien i Sydamerika, Gunneswaran i Asien, och gemensamt är att båda två är lite sämre än sin ranking. De är egentligen challengerspelare, men spelar ofta i ganska svaga startfält och får därför en för hög ranking.

Grus här, Dellien är en så extrem grusspelare man bara kan bli. Gunneswaran är bättre på snabba underlag, men har faktiskt gjort några av sina bästa resultat på grus i Asien. Så han är en duktig grusspelare.

Dellien har synts lite på tv på senare tid. Han mötte exempelvis Nishikori i Madrid, och stretade emot ganska bra. Det är sånt som får folk att gå i spinn. De måste helt enkelt tro att han är en riktigt bra spelare efter att ha sett det, och blir här brutalt lurade då de inte vet vem Gunneswaran är. Gunneswaran har hållit sig undan några veckor. Oklar form alltså, och Dellien har fördel av underlaget. Det gör att han är klar favorit här. Korrekt odds är 3 gånger pengarna på Gunneswaran ungefär. Men ja, vilket otroligt värde i de närmare 5 gånger pengarna man får på Gunneswaran nu.

Supervärde och för mig ett givet maxspel. Tyvärr tillåter inte systemet för speltips här på Betting stora spel på höga odds, men jag rekommenderar tveklöst maxspel. Såna här värden måste man våga ta chansen på. 

Högst odds hos Bethard som kommer ha högst odds av alla spelbolag under hela Franska Öppna. Starta ett konto där nu och få så höga odds som det bara är möjligt.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback