Reklam

Portugal - Serbien: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
14 november 2021 at 20:45 - Fotboll, VM
Estadio da Luz    Daniele Orsato
12 nov 2021 at 11:54 (Uppdaterad 14 nov 2021 at 22:39) 12/11
11
0
Chans: 75%
Spelvärde: 165,00%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 10/10
Hit/Miss: 1-2
Unibet Spela nu hos Unibet
Spännande avgörande väntar i Portugal mellan toppnationerna i grupp A som står på samma poäng.

Portugal leder kvalgruppen på bättre målskillnad

Portugal går in i det avgörande mötet på hemmaplan mot Serbien efter att de i senaste kvalmatchen endast fick med sig ett kryss från mötet med Irland i Dublin. Det var i slutändan ett rättvist resultat, men med en vinst skulle portugisernas plats i VM 2022 nästintill varit klar. Det var deras första poängtapp i VM-kvalet sedan de spelade mot Serbien i våras. Men de har den stora fördelen av att spela hemma och även om de har samma poäng (17) som Vlahovic och co leder de gruppen på bättre målskillnad.

Fler odds och marknader på mötet i vårat matchcenter!

Dusan Vlahovic i målform

Det serbiska landslagets mest omtalade spelare de senaste åren har varit Lazio-spelaren Sergej Milinkovic-Savic. Han är fortfarande en av landets största stjärnor såklart, men de nya rubrikernas man är naturligtvis Dusan Vlahovic som öser in mål i sitt Fiorentina i Serie A, men även för det serbiska landslaget. Han är fotbollsvärldens nästa stora anfallsstjärna i samma kategori som Håland och Mbappé. I den senaste kvalmatchen när Azerbajdzjan kom på besök i Belgrad gjorde han två mål, mötet dessförinnan när de spelade mot Luxemburg borta var det han som fixade trepoängaren för sitt hemland. Den 21-årige anfallaren är i superform inför avgörandet i Lissabon.

Portugal fem senaste:

Irland – Portugal, 0-0

Portugal – Luxemburg, 5-0

Portugal – Qatar, 3-0

Azerbajdzjan – Portugal, 0-3

Qatar – Portugal, 1-3

Serbien fem senaste:

Serbien – Qatar, 4-0

Serbien – Azerbajdzjan, 3-1

Luxemburg – Serbien, 0-1

Irland – Serbien, 1-1

Serbien – Luxemburg, 4-1

Mitt speltips Portugal – Serbien

Mötet i Belgrad mellan nationerna slutade 2-2.

Med den formen Dusan Vlahovic är i tippar jag att han kommer att göra mål mot Portugal. Det är Serbien som måste pressa här för att ha en chans att vinna gruppen och det kommer att ge utdelning. Defensivt har Portugal haft en del problem, tänker främst på EM där det stundtals var stora hål i försvaret. Men även Ronaldo och co kommer att få utdelning här. Portugiserna sitter inne på spelare som Bernardo Silva som har varit fantastisk i City, men även såklart Bruno Fernandes och Joao Felix.

Därför blir mitt speltips att båda lagen gör mål.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback