Reklam

Portugal - Island

3 juni 2016 at 15:29 - EM 2016
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
1
0
Portugal mot Island får avsluta första rundan av gruppspelsmatcher. Lars Lagerbäcks Island ska försöka få med sig något ifrån matchen mot tuffa gruppfavoriten Portugal med en viss Cristiano Ronaldo i laget. I Grupp F ingår även Ungern och Österrike, ska Island ha någon som helst chans på avancemang så är det mot de andra två motståndarna i gruppen man förväntas plocka poäng.

Ett optimistiskt Portugal

Portugal kommer till sommarens EM med förhoppningar om att kunna ta sig långt fram i turneringen. Med spelare som Joao Moutinho, Nani och inte minst Cristiano Ronaldo så är årets upplaga av Portugal en mycket stark sådan. Som alltid har man bollskickliga mittfältare i överflöd men saknar samtidigt den uttalade anfallsspetsen. Efter att inte ha vunnit en mästerskapspremiär sedan EM 2008 så har Portugal här en mycket god chans att bryta den trenden då man möter ett klart svagare Island.

Island tog sig överraskande till EM i Frankrike efter att svenskbekantingen Lars Lagerbäck lett laget till en stark 2:a-plats i kvalet. I träningsmatcherna inför EM har det gått tungt för det isländska landslaget, fyra förluster på de fem senaste mot klart överkomligt motstånd är inget som skrämmer slag i någon motståndare.

Räkna med ett taggat Portugal som säkerligen kommer göra allt för att ge sig själva bästa möjliga start innan den klart tuffare matchen mot Österrike. På pappret ska inte denna match vara mycket att snacka om, Cristiano Ronaldo och de andra stjärnorna ska vara för bra för Island.

Jag väljer att gå emot Lars Lagerbäck och spelar Portugal -0.75 till 1.90 hos Bet365.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback