Reklam

Polen - Sverige: (AH: +6,5) 1

Matchcenter
14 januari 2020 at 20:30 - Handboll, Europa - EHF Euro
Arena: Scandinavium Arena    Gjorgji Nachevski
13 jan 2020 at 13:58 (Uppdaterad 14 jan 2020 at 22:06) 13/01
40
0
Chance (1-X-2) including handicap: 62-0-38%
Spelvärde: 118,42%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 9/10
Hit/Miss: 26-28
William Hill Spela nu hos William Hill
Handbolls EM

Jag tror att Sveriges förlust mot Slovenien är den som gör att de inte går till semi. De hade haft chansen utan den, kanske inte lyckats, men nu kommer det bli nästan omöjligt. Kanske inte påverkar den här matchen jättemycket men den var tung den förlusten och betydelsefull.

Nu Polen som inte är vidare bra, men heller inte alls värdelösa. De har hängt med ganska bra hittills mot Schweiz och Slovenien. 

Det som gör att jag inte tror på storvinst för Sverige är dock de offensiva problemen. Lagergren, den enda vänsterhänta niometersspelaren som Sverige har, missar matchen och det låter osannolikt att han ska komma tillbaka. Man plockar istället in en elitseriespelare som i alla fall är vänsterhänt men som är långt ifrån att kunna spela på den här höga nivån. Det blir ett uppsving jämfört med högerhänte Arnesson som spelade på positionen mot Slovenien, men vi får se, det kanske blir Arnesson igen och då kommer Sveriges offensiva spel fortsätta hacka.

Funkar inte med högerhänt på vänsternio

Det går inte att ha en högerhänt spelare på högernio. Det kan gå korta perioder under matcher men under en hel match funkar det inte. Motståndarnas försvar kan flytta över mot de två niometersspelare som är hot och det blir alldeles för jobbigt.

Polen är inte bra så Sverige kommer vinna matchen men det är mycket att vinna med sju mål och jag tror inte de klarar det.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback