Annons

Polen - Saudiarabien: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
26 november 2022 at 14:00 - Fotboll, VM
Education City Stadium (neutral)    Wilton Pereira Sampaio
25 nov 2022 at 16:13 (Uppdaterad 26 nov 2022 at 16:03) 25/11
202
0

VM gruppomgång 2

Chans (1-X-2): 100-0-0%
Spelvärde: 178,00%
Lägsta spelbara odds: 1,00
Units: 2/10
Hit/Miss: 2-0
Unibet Till Unibet
Polen mot Saudiarabien i VMs andra gruppspelsomgång.

Polen möter Saudiarabien i VMs anndra gruppspelsomgång. Det handlar om Grupp C där vi också har Mexiko och Argentina. Saudiarabien stod för en av VM-historiens största skrällar när de vann mot Argentina i första omgången och Saudi lyckades chocka en hel värld när de vann med 2-1 efter att ha hamnat i underläge. Frågan är hur de kommer svara upp mot ett Polen som underpresterade spelmässigt i första matchen mot Mexiko som slutade oavgjort. 

Polen har all press på sig här om min tro är att de kommer svara upp efter den mer eller mindre svaga insatsen mot Mexiko. En viktig fråga i det här sammanhanget är hur Saudiarabien har reagerat på vinsten mot Argentina i premiärmatchen. Är de proppmätta? Vill de ha ännu mer? Hur har de tagit alla hyllningar de fått ta emot från hela världen? Samt de faktum att deras kung utlyste en nationell helgdag dagen efter segern mot Messi och kompani? 

En sak tar jag för givet och det är att Polen kommer ha den största respekten för Saudi efter bragden mot Argentina. Ingen risk för underskattning. Här tror jag ett disciplinerat Polen drar det längsta strået och därefter vinner denna mycket viktiga gruppspelsmatch. 

  • 100% upp till 500 kr i sportbonus
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback