advert

Polen - Ryssland H2H: Polen

14 juni 2018 at 17:00 - Fotboll, VM
5 jun 2018 at 11:53 (Uppdaterad 26 jun 2018 at 09:28) 05/06
64
0

Chans: 45%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

Grupp A:

Ryssland
Egypten
Saudi Arabien
Uruguay

Grupp B:

Polen
Senegal
Colombia
Japan

 

Ovan är förutsättningarna för de båda lagen. Ryssland har inte imponerat på vägen fram till VM och jag tycker inte truppen ser stark ut. Uruguay är stora favoriter till att vinna Grupp A, därefter står det mellan Ryssland och Egypten om andraplatsen. Ett avancemang ifrån gruppen för rysk del betyder att man mest troligt kommer ställas mot antingen Spanien eller Portugal, två lag som man med 99% säkerhet kommer förlora mot.

Polen har hamnat i en jämn och relativt tuff grupp. Man ska dock ha goda chanser till avancemang, inte minst med en spelare som Lewandowski på topp. I en potentiell åttondelsfinal väntar antingen Belgien eller England mest troligt. Dessa två motståndare håller jag som snäppet överkomligare än Spanien och Portugal. Med det sagt så tycker jag även att Polen har en betydligt mycket starkare trupp än Ryssland och man bör kunna mäta sig med tuffare motstånd. 

I mina ögon är det i stort sett 50/50 vilket lag utav Ryssland och Polen som går bäst under VM vilket ger oss ett fint värde i oddset 2.40 hos Unibet.

 

  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback