Reklam

Pittsburgh Penguins - Washington Capitals: 1

Matchcenter
5 oktober 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
PPG PAINTS Arena
4 okt 2018 at 16:42 (Uppdaterad 5 okt 2018 at 03:57) 04/10
43
0

Washington får sin baksmälla inatt?

Chans (1-X-2): 52-19-29%
Spelvärde: 112,84%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss: 6-6
Unibet Spela nu hos Unibet
Natten som var bjöd på en premiär där endast Washington och Toronto höll favoritskapet. Nu nat-ten mot fredag så är det dags igen med ett flertal matcher och jag blickar emot Pittsburghs premiär mot just Capitals hemma i PPG.

Pittsburgh gör inatt debut och man gör det på hemmaplan i vanlig ordning mot rivalerna Washington. Det känns alltid som att man har Caps i starten av säsongen och just den här gången tycker jag att det borde passa dem alldeles utmärkt. Washington hade ju som bekant premiär natten som var mot Boston. Man skulle visa upp bucklan och den där hederliga traditionen som vanligt. I regel brukar det vara lite sömnpiller på mästarna, men oj vilken match vi bjöds på. Det tog endast 24 sekunder innan TJ Oshie prickade in 1-0 och dryga minuten senare trycker Kuznetsov dit puck nummer två. Det skulle tillslut sluta 7-0 till hemmalaget och jag kan nog med all säkerhet säga att det var otroligt längesen vi fick se en sådan utskåpning i en premiär med dessa förutsättningar. Inatt åker man till Pittsburgh för en förmodligen klart svårare match. Pens har ett bra lag på pappret som vanligt och jag blir inte förvånad ifall det är Caps som blir överkörda den här gången. Jag ska inte överdriva och säga att det bli överkörning, men jag tror helt enkelt att Pittsburgh kommer att lösa detta under ordinarie tid.

Talar för spelet

  • Caps vann Stanley Cup förra säsongen och det syntes verkligen under sommaren att spelarna väntat på att få lyfta bucklan. Jag har nog aldrig sett ett lag fira en buckla så mycket som dessa spelare har gjort. Hur har de skött träningen är min stora fråga?
  • Och som regel så brukar lagen som vunnit året innan visa en ganska negativ trend under de första veckorna. Caps måste gjort ett undantag i gårdagens match och jag tror de får det tufft inatt. De har inte imponerat särskilt under försäsongen.
  • Pittsburgh gör debut och Caps är back-to-back. Jag räknar med att Pittsburgh kommer ut hårt och jag tror Caps får svårt att hålla emot under sextio minuter.

Talar emot spelet

  • Caps var fullständigt lysande under förra säsongen och framförallt när det kom till slutspel. Man har behållit samma stomme och kommer säkerligen vara lika farliga nästa vår igen.
  • Pens får inte bli för heta bara för att det är premiär. Caps är sylvassa i sitt omställningsspel, vilket var den stora anledningen till att man gick hela vägen förra säsongen.

Jag tycker oddset kanske är i lägsta laget under en normal serielunk, men detta är premiär och med tanke på förutsättningarna med Caps osv så tycker jag oddset är klart spelbart. Jag testar Pittsburgh att vinna under ordinarie tid till oddset 2.17 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback