Reklam

Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning: 2

Matchcenter
16 november 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
PPG PAINTS Arena
15 nov 2018 at 15:34 (Uppdaterad 16 nov 2018 at 03:41) 15/11
31
0
Chans (1-2): 44-56%
Spelvärde: 109,20%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-4
Bethard Spela nu hos Bethard
Det är bäddat för ett laddat och ett riktigt härligt möte mellan två offensivt skickliga lag. I mitt tycke så känns det här relativt givet för mig. Pens har en hög kapacitet i grunden, men är alldeles för ojämna och jag backar Tampa idag utan tvekan.

Pittsburgh har gått otroligt tungt den här säsongen och jag vet ärligt talat inte vad som hänt riktigt. Man har på pappret ett väldigt starkt offensivt lag, men får varken ut något från den och framförallt är man inte speciellt bra bakåt. Med tanke på hur man spelat såhär långt så är man inte mycket att lita på. De har en vass kapacitet i grunden, men de har en lång väg att vandra ifall de ska nå toppen igen. Tampa tycker jag går från klarhet till klarhet. Man har ett par vassa spetsar och bakom det en drös med spelare som levererar i sina roller. Nu har man två raka förluster mot Buffalo respektive Ottawa och det känns mer som att man slarvat bort dessa poäng. Nu måste inställningen upp på topp igen och då är man som vanligt farliga. Man bör ha goda chanser att plocka hem två nya poäng inatt.

Talar för spelet

  • Hur är harmonin i Pens? En massa förluster, Hagelin bortbytt och en förstekeeper som hittills inte hållit måttet. Sammanfattat så kan vi säga att självförtroendet inte är på topp.
  • Just precis, målvaktsposten i Pens. Matt Murray har varit under all kritik såhär långt och framförallt på hemmaplan. Möter idag ett av de starkaste lagen offensivt och kommer att få svettas. Klar fördel Tampa på målvaktssidan ifall Vasilevsky står.
  • Pittsburgh på hemmaplan är inte bra med ett virrigt försvar. Man trycker på högt med sina backar och lämnar stora luckor bakåt. Ger man Tampa klara målchanser som man brukar så finns det inte en chans att man vinner detta.

 Talar emot spelet

  • Alla vet väl hur bra Pittsburgh kan vara när dem är som bäst. De har ett gäng med stjärnspelare och kan fälla alla lag i ligan när dem får det att stämma.
  • Trejden av Hagelin kanske kan göra något gott och laget kanske nu inser att det börjar bli allvar. Detta kan vara ett litet "wakeupcall".

Jag tror i vilket fall Tampa är alldeles för bra för Pens som det ser ut för tillfället. Tampa har goda chanser att vinna idag. Jag testar Tampa att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 1.95 hos bethard.

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback