Reklam

Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers: Pittsburg Ö3.5 mål (inkl. övertid)

Matchcenter
21 april 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
PPG PAINTS Arena
20 apr 2018 at 09:44 (Uppdaterad 21 apr 2018 at 18:07) 20/04
37
0
Chans: 60%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 2
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Pittsburgh har varit överlägsna Philadelphia hittills och inatt siktar man på att avgöra matchserien hemma i PPG. Oddset har sjunkit en aning sista timmarna, men då kliver jag istället in på lagtotalen på hemmalaget.

Pittsburgh visade redan i den första matchen att man kommer att bli väldigt farliga i det här slutspelet också. 7-0 seger i match ett visar lite hur överlägsna Philly man varit, även om man faktiskt förlorade match två. De två senaste matcherna har det varit utskåpning där man vunnit med 1-5 och 0-5. Nu är man på hemmaplan igen och då ser jag inte direkt att man skulle ha mindre chans att vinna. Flyers tycker jag gjort en bra säsong ändå och på pappret har man ett lag som jag tycker är ganska spännande. Jag tycker dock att man varit utspelade hittills och att man vann i match två var för att Pittsburgh klev ut på en skridsko och underskattade Flyers. När Pittsburgh varit som vanligt så har det varit klasskillnad. För mig är den här matchen en given etta, men oddset har sjunikt och är inte speciellt kul längre. Därför kommer jag istället välja ett målspel på Pens till ett klart bättre odds och dessutom är det inklusive övertid ifall det skulle bli någon sådan.

Talar för spelet

• Det har varit klasskillnad rakt igenom. Pittsburgh har gjort 17 mål i sina tre vinstmatcher och man bör återigen ha god chans att trycka in minst fyra mål.

• Pittsburgh är otroligt starka på hemmaplan där man fullständigt öser in mål. Att det bara blev ett mål i match två var en tillfällighet och med tanke på vilken form Sidney Crosby är i så kan han nästan lösa linan själv.

• Flyers har målvaktsproblem. Elliott har blivit utbytt i två av fyra matcher. Misstänker att Neuvirth får chansen ikväll från start, men han var tillbaka på bänken senast efter att ha dragits länge med en skada. Matchotränad mot ett formtoppat Pittsburgh, kommer få en svettig kväll isåfall.

• Flyers kommer chansa vid underläge och är man inom rimlig score så kommer man plocka målvakten. Även om jag inte tror att det kommer behövas för att spelet ska sitta.

Talar emot spelet

• En sak talar emot Pittsburgh och det är deras inställning. Man har kan ibland se väldigt loja ut och när man har varit så överlägsna som man varit så är det klart det finns i tankarna. Underskattning?

Jag tycker det mesta talar för Pittsburgh idag. Oddset är lågt på ettan, men funkar. Här får vi lite högre odds och jag tester Pittsburgh över 3.5 mål inklusive övertid till oddset 1.86 hos Nordicbet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport

Kommentarer

Feedback