Reklam

Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers: Över 1.5 mål i powerplay

Matchcenter
14 april 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
PPG PAINTS Arena
12 apr 2018 at 22:02 (Uppdaterad 14 apr 2018 at 10:25) 12/04
33
0
Chans: 55%
Spelvärde: 129,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 2
NordicBet Spela nu hos NordicBet
På natten mot lördag så spelar Pittsburgh och Philadelphia match nummer två där Pens vann det första mötet med klara 7-0. En ren överkörning helt enkelt och det gäller nu att vara på tårna inför match två och inte ta för lätt på saken.

Pittsburghs första match mot Flyers skojar man inte bort. 7-0 och även om siffrorna gled ifrån lite under matchens gång så var man utan tvekan värda att vinna med ett par mål. Man körde full gas från början och hade 3-0 redan efter den första perioden. Stackars Brian Elliott har inte haft någon rolig comeback efter sin skada. Pittsburgh var så bra som man kan vara och fortsätter man i samma tempo offensivt så är jag helt säker på att man kommer utmana de stora favoriterna om cupen även den här säsongen. Lite osäker på deras defensiv trots att man spelade felfritt i den första matchen. Flyers däremot måste höja sig på alla plan om man ska ha någon chans. Jag tror man kommer få det tufft återigen, men det finns ändå lite som talar för dem. Man kommer garanterat göra en bättre match än senast och Pittsburghs defensiv har jag svårt att se att den ska vara så bra igen. Jag kommer helt enkelt gå på samma spel som senast, och det också mycket pågrund av de anledningar jag nämnde senast. Det är två lag med vassa powerplay och att det bara blev ett mål senast i den spelformen tror jag inte händer igen.

Talar för spelet

• Pittsburghs PP var ligans bästa den här säsongen. Det vimlar av världsklasspelare i deras uppställning och när man ställer upp med bland annat Kessel, Malkin och Crosby på isen samtidigt så är det klart att det bli farligt.

• Målvakterna. Jag litar inte helt på Murray ännu med tanke på att han varit väldigt ojämn. Brian Elliott ser ut att få en chans till och det är jättebra för vårat spel. Han var urkass i match ett och sedan comebacken har han gjort två riktiga plattmatcher av tre möjliga.

• Jag tror det blir klart grinigare nästa match. Den första var snäll och avvaktande och trots det ändå åtta powerplay. Jag räknar med lite hetare känslor nu.

• Två bra powerplay mot två boxplay som absolut inte ligger i toppen av ligan.

Talar emot spelet

• Det var åtta powerplay senast, men det såg verkligen inte bra ut. Pittsburgh gjorde ett mål i PP, men i övrigt riktigt lamt om jag ska vara ärligt. Flyers spelade behärskat. 

• Pittsburgh spelade bra defensivt och det såg ut lite som det gjorde förra året i slutspelet. Man låg rätt i banan, såg koncentrerade ut för första gången på länge och täckte dessutom ett par skott.

Jag tycker oddset är för högt fortfarande på detta spel. Vi fick ett mål senast i powerplay trots dåligt spel. Nog borde vi kunna få lite mer utdelning den här matchen. Jag testar samma spel som senast, alltså över 1.5 mål i powerplay till oddset 2.35 hos Nordicbet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback