Reklam

Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators: Över 5,5

Matchcenter
7 april 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
6 apr 2018 at 12:21 (Uppdaterad 7 apr 2018 at 04:10) 06/04
24
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Pittsburgh tog en viktig seger igår mot Columbus när man tog sig förbi dem i tabellen. Nu är det en match kvar och för att få behålla sin hemmafördel mot Columbus så har man alt i egna händer till kvällens match.

Pittburgh visade återigen senast att man är ett riktigt bra hockeylag när man starkt kom tillbaka mot Columbus och avgjorde i sudden. Får man bara lite ordning på sitt försvarsspel så kommer det bära långt även denna säsong, det är jag helt säker på. Inför kvällens match ligger man en poäng tillgodo till om man ska få hemmafördel eller inte. Vinner man kvällens match har man säkrat den och kommer då att få stå som värd mot Columbus, Philadelphia eller New Jersey. Jag tror att man löser det såklart och var inne lite på handikappspelet först, men överspelet känns klart vettigare. Det här med motivation ar såklart stor betydelse, men Ottawa är i grunden ett ganska offensivt lag och det är ett sådant lag Pittsburgh egentligen hatar. Spelar Pens som man brukar på hemmaplan så lär det bli en hel del mål, såväl framåt som bakåt. Ottawa har inte övertygat den här säsongen och man har definitivt inte samma energi och kvalité som förra säsongen, men man har ett ungt lag som ska spela sista matchen för säsongen. Jag räknar med att de tänker mer anfall än försvar. Pittsburghs anfall behöver vi förmodligen inte oroa oss för.

Talar för spelet

  • Pens offensiva styrka. Ja, man kanske är ligans bästa lag offensivt, har ett grymt bra powerplay och man är i toppform. Har man spelare som Kessel, Malkin och Crosby så är man alltid ett hot. Pens kan lösa linan själv om man har en bra dag.
  • Sista matchen för Sens ikväll och då räknar jag med att man vill göra några mål. Pittsburgh hatar lag som spelar offensiv och snabb ishockey då man brukar vara ganska sårbara bakåt.

Talar emot spelet

  • Pittsburgh behöver säkra hemmafördelen. Tar man ledningen tidigt, vilket jag förmodar att man gör så kanske man istället väljer att spela lite mer defensivt och ha tre man med hem.
  • Pens spelade igår och kanske inte har samma tempo i benen som man hade i matchen mot CBJ igår. Som sagt, man kanske tar det lugnt vid en tidig ledning.

Jag tror dock att det inte blir en lugn match och skulle det av någon anledning att bli det så finns det nog med offensiv kvalité att lösa linan ändå. Jag testar över 5.5 mål till oddset 1.75 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback