Reklam

Pittsburgh Penguins - New York Islanders: 1

Matchcenter
7 december 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
PPG PAINTS Arena
6 dec 2018 at 22:30 (Uppdaterad 7 dec 2018 at 03:35) 06/12
31
0
Chans (1-X-2): 56-20-24%
Spelvärde: 102,48%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 6-2
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Pittsburgh har haft det tufft under första delen av säsongen och måste börja plocka poäng ifall man vill haka på i slutspelsracet. Islanders har varit upp och ner, men i grund och botten vet vi alla vilka som är det bästa laget på pappret.

Pittsburgh har haft en jobbig säsong såhär långt och det är inte heller första gången jag påpekar det. Med tanke på att det är det laget jag följer som allra mest så är det klart att det svider att man inte får ut i närheten av vad man borde kunna. Jag tycker dock att laget verkar vara lite mer på rätt väg och när man väl spänner musklerna så är laget ett av de bästa lagen i ligan. Med den offensiven kan man sänka många, men man måste också få helheten att funka. Islanders är ett lurigt lag som jag egentligen inte får något större grepp om. Man vinner ibland och förlorar ibland som vilket annat lag som helst, men man utmärker sig inte heller något speciellt. Laget är ett av de sämre i ligan på pappret och det kommer ganska säkert att visa sig när grundserien är avklarad. Jag går på magkänslan här då det känns som att Pens är på rätt väg.

Talar för spelet

  • Pittsburgh må ha varit dåliga, men man är verkligen på rätt väg. Spelet de senaste 6-7 matcherna har sett klart bättre ut och fortsätter de såhär kommer det lösa sig bra under andra halvan. Formen är uppåtgående!
  • Hemmaplan. Nej, man har varit riktigt usla där i vissa matcher, men det gör också att man har väldigt mycket att bevisa. Jag tror att inställningen till matcherna är lite annorlunda nu med tanke på starten och i det här läget ser jag det bara som positivt att man ännu inte presterat.

Talar emot spelet

  • Lagets stora akilleshäl, backsidan. Man har ligans näst dyraste backbesättning, men långt ifrån den bästa. Man ser stundtals väldigt förvirrade ut och det har varit det stora problemet såhär långt. 
  • Historiken. Pens har trivts bra mot Islanders senaste åren, men de senaste matcherna har faktiskt Isles vunnit.

Magkänslan säger verkligen att Pittsburgh kör över Islanders idag. Handikappet känns som att det skulle kunna funka, men jag håller mig till raka spelet. Mitt spel blir alltså Pittsburgh att vinna under ordinarie tid till oddset 1.83 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback