Reklam

Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils: 1

Matchcenter
28 februari 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
27 feb 2018 at 16:56 (Uppdaterad 28 feb 2018 at 06:54) 27/02
45
0
Chans (1-X-2): 55-20-25%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-3
Unibet Spela nu hos Unibet
Deadlineday är över och Pittsburgh är åter hemma i PPG Paints för att spela match. New Jersey Devils kommer på besök och som vanligt med Pens hemma så är dem ganska lågt nedtryckta i odds. Ettan är ändå spelbar tycker jag.

Pittsburgh har varit ganska aktiva under de sista dagarna innan deadlinen nu är över. Man knöt bland annat till sig Derrick Brassard och stärkte upp sin centersida med en klasscenter. En spelare som skulle kunna ta rollen som förstecenter i många lag. Förmodligen kommer han att matchas in i en ”tredjeline” med Jake Guentzel och Phil Kessel. Om han hinner få ordning på sitt visum innan matchstart ikväll är fortfarande oklart, men det tycker inte jag spelar någon roll ändå. Pittsburgh är i så pass bra form nu att man ska kunna avfärda New jersey ändå. Hemma är man otroligt starka och har varit det hela säsongen. Det är inte många lag som hänger med där. Även fast man har en tendens att släppa in ett par mål ibland bakåt så gör man oftast mer ändå framåt. I Eastern har man högst målsnitt av alla på hemmaplan. Devils har gjort en bra säsong såhär långt och ligger faktiskt bara fyra poäng bakom Pittsburgh. New jersey har alltid setts som ett tråkigt lag som vara försvarar sig bra och vinner matcher pågrund av sin defensiv. Till den här säsongen är man klart mer offensiva och bjuder på både fler mål framåt som bakåt. Det är ett spel som jag tror gynnar Pens spel med tanke på att Pittsburgh har varit i en sån galen målform de senaste veckorna. Devils är ett bra lag och kommer förmodligen jobba sig till en slutspelsplats tillslut, men Pens på bortaplan ikväll tror jag bara blir för tufft.

Talar för spelet

  •  Pittsburgh har en galen målform för tillfället. Man släpper in en hel del mål ibland, men tycker inte att det borde vara några större problem då man verkar fått lite flow i det defensivt. Framåt har man bland annat dunkat in 24 mål på de fem senaste matcherna.
  •  Hemma har Pens varit grymma under många säsonger, men det känns som att man tagit det hela ett steg framåt den här säsongen. Raden 23-7-1 säger det mesta om deras spel.
  •  Derrick Brassard verkar trots allt ha anlänt och jag tror inte vi hittar en bättre tredjecenter i ligan. Jag hoppas och tror att han kommer ge ytterligare en injektion i Pittsburghs offensiv och dessutom även höja resterande spelare som måste kriga ännu mer för att behålla sin plats, iallafall vissa.

Talar emot spelet

  •  Det är väl just det att Pittsburgh är så stora favoriter, mycket också pågrund av att det står just Pittsburgh på tröjan. Det är en jämn liga och alla slår alla, men idag går jag mycket på magkänsla också.
  •  Matt Murray öppnade säsongen skakigt, men har växt ut till en jätte på slutet. Han är dock out i kvällens match och det är såklart ett litet minus. Ersättaren Tristan Jarry är inte dålig på något vis, men i grunden såklart en sämre målvakt.

Pittsburgh har goda chanser att ta två poäng under ordinarie tid ikväll också. Man är trots förlusten senast i galen form och så länge man inte visar några svaghetstecken så kan man nog fortsätta lira på pingvinerna.

Lycka till!

/Heden

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik

Kommentarer

Feedback