Reklam

Pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens: 1

Matchcenter
22 mars 2018 at 00:00 - Hockey, USA - NHL
21 mar 2018 at 15:44 (Uppdaterad 22 mar 2018 at 05:53) 21/03
44
0
Chans (1-X-2): 62-18-20%
Spelvärde: 105,40%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss: 5-3
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Pittsburgh tar inatt emot Montreal hemma i PPG Paints Arena och trots att formen kanske inte pekar spikrakt uppåt så bör man kunna handskas med Habs. Man lär vara revanschsugna ifrån gårdagen och slutspelsplatsen är långt ifrån säkrad.

Pingvinerna spelade faktiskt så sent som igår på bortaplan emot slutspelsjagande Islanders och fick stryk med klara 4-1. Idag åker man hemåt igen dit man är bekväma och trots att man är back-to-back så tror jag laget lider av en stor revanschlusta. Formen på slutet har varit okej ändå, trots att kanske inte alla resultat riktigt gått deras väg. Spelet har ändå sett bra ut och man skapar fortsatt många lägen framåt, men däremot har man inte haft så bra utdelning som man kanske är vana vid. Ikväll har man ändå en lämplig uppgift tycker jag. Montreal har sedan länge gett upp den här säsongen och i de flesta matcherna på slutet har det blivit förlust. Ikväll har man som sagt fördelen av att fått vila en extra dag, men det känns inte som att det kommer räcka ändå mot ett hemmastarkt Pittsburgh. Montreal har varit dåliga på resande fot, samt att formen och motivationen inte är den bästa. Pittsburgh ligger tvåa i Metropolitan, men är långt ifrån klara från ett slutspel och måste fortsätta plocka poäng, även om de har ett par poäng tillgodo. Jag tycker det mesta talar för hemmalaget ikväll.

Talar för spelet

  • Pittsburgh är ett av seriens bästa hemmalag med ett record på 26-8-1. Jämför man det på bortaplan där man har 15-19-4 så ser man ganska klart skillnaden. Dessutom är Montreal ett starkare hemmalag än vad man är på resande fot.
  • Formen, motivation, inbördes i en punkt. Montreal stoltserar med en ruskigt dålig form och förlorar de mesta. Inbördes har man det tufft mot Pens och dessutom har man inget att spela för.
  • Carey Price har haft en skadefylld säsong, som vanligt känns det som. Han gör ikväll comeback, men har inte spelat på en månad. Kan vara lite ringrostig och dessutom har han varit bedrövlig på bortaplan den här säsongen. Jag tycker inte att det är positivt att ha honom tillbaka. Inte just idag i alla fall utan han kanske behöver någon match i benen för att hitta formen.

Talar emot spelet

  • Pittsburgh är back-to-back och det är oftast aldrig något positivt. Lite segare ben än Montreal såklart och det gäller för dem att hålla fokus i 60 minuter.
  • Inställningen har väl till och från varit ett problem i Pittsburgh. De stora stjärnorna kan ibland bli lite för lata och med tanke på att Pens bygger mycket av sitt spel med att skapa trafik framför mål så krävs det att man gör det grövre jobbet också.

Jag tror på en liten urladdning för Pittsburgh. Man har haft det ganska lätt mot Montreal senaste säsongen och jag tror man löser det även ikväll. Mitt spel blir för att vara säker Pittsburgh att vinna under ordinarie tid till oddset 1.70 hos Coolbet. För den våghalsiga finns såklart också handikappet.

Lycka till!

/Heden

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback