Reklam

Pittsburgh Penguins - Florida Panthers: 1

Matchcenter
9 januari 2019 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
PPG PAINTS Arena
8 jan 2019 at 11:40 (Uppdaterad 9 jan 2019 at 03:40) 08/01
53
0
Chans (1-X-2): 58-19-23%
Spelvärde: 109,04%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 5-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Trots förlusten senast är hemmalaget i riktigt bra form. Man har en bra historik mot Florida och Matt Murray har höjt sig efter sin comeback i kassen. En sak som talar emot är inställningen, men en normal dag är det här en match Pens bara ska vinna.

Talar för spelet

 • Formen. Pittsburgh är som ett nytt lag de sista veckorna. Åtta raka segrar innan förra omgångens förlust. Florida får det inte alls att stämma.
 • Gästerna har stora problem med defensiven som inte alls funkar. Man släpper in en hel del mål och mot ett offensivt skickligt lag som Pittsburgh blir det tufft.
 • Matt Murray var anledningen till att Pittsburgh kärvade i början. Nu tillbaka efter skadan är han som en helt ny målvakt. Lugn, gör avgörande räddningar och framförallt vinner han matcher åt sitt lag.
 • Historiskt sett talar det för Pittsburgh som har åtta segrar mot Florida på de tio senaste inbördes.
 • Hemmalaget har nog insett allvaret att man var på väg att missa slutspel. Nu stormar man istället mot rätt sida av strecket.

Saker att tänka på

 • Florida skapar en hel del chanser framåt och man gör också en del mål. Offensivt starka och mot såna lag brukar Pens ha lite problem.
 • Pittsburgh är ett lag som har lätt för att falla in i trender. Åtta raka segrar är en sådan, men det kan lika gärna gå åt andra hållet lika fort. Förlust senast, hur påverkas man?
 • Inställningen hos hemmalaget brukar vara den viktigaste. Det syns direkt om man är sugna på att vinna eller om man åker runt för sig själva. Något som varit ett problem till och från under många säsonger. 

Läget i lagen

Justin Schultz är fortfarande ur spel hos Pittsburgh. En spelare som såklart kommer ge en injektion när han är tillbaka, men också en skada som inte påverkar då han varit otillgänglig länge. Florida saknar fyra spelare i skrivande stund som också varit borta ett tag. Nick Bjugstad, Jamie McGinn, Vincent Trocheck och Derek Mackenzie. Det är fyra spelare som går rakt in i truppen och det är klart det har påverkar dem att dessa fyra är borta. En orsak till lagets dåliga form?

Odds

Startade på lite lägre än det som spelas nu, men tror inte heller att det kommer gå upp innan matchstart, snarare åt andra hållet. De stora favoriterna har en tendens att falla om inte någåt väldigt speciellt kommer fram. 1,88 hos Coolbet är klart dugligt.

Källor

https://www.dailyfaceoff.com

 • Odds som sticker ut
 • Grymt bra välkomstbonus
 • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback