Reklam

Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets: Över 5,5

Matchcenter
25 november 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
PPG PAINTS Arena
24 nov 2018 at 09:50 (Uppdaterad 25 nov 2018 at 03:48) 24/11
24
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-2
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Pingvinerna har haft det otroligt tufft den här säsongen och man har en hel del att jobba med inför andra halvan av säsongen. Columbus imponerar till och från och har kapaciteten i sig. Vågar inte lita helt på hemmalaget, utan går på ett totalspel.

Pittsburghs säsong har väl varit rena rama katastrofen såhär långt. Man ligger i botten av Eastern Conference och det var det väl ingen som kunnat tro med tanke på vilket lag man faktiskt besitter. Någon gång måste det vända och jag tror det är på väg att hända. De senaste tre matcherna har man spelat riktigt bra, trots att man förlorat två av dem. Senast igår natt mot Boston. Nu ska man ta sig ann Columbus och det blir ingen lätt match. Det är ett bra lag som är skickliga offensivt. Jag tror att Pittsburgh vinner denna match, men om man gör det i full tid, efter förlänging eller tillochmed förlorar vågar jag inte lita på. Man är bra, men det måste funka och det har det inte gjort under långa stunder. Därför känns överspelet klart mer vettigt här.

Talar för spelet

  • Två lag vars offensiver är deras starkaste lagdel. Båda lagen har flera femmor som har hög offensiv kapacitet.
  • Pittsburghs målvaktsspel har blivit bättre de två senaste matcherna, men har varit deras stora svaghet under hela säsongen. Inget att lita på ännu.
  • Sidney Crosby var borta i ett antal matcher, men är tillbaka och det märks på Pittsburghs offensiv. 

Talar emot spelet

  • Pens har sett klart mer skärpta ut senaste tre matcherna defensivt och kanske är det på väg att vända som sagt?
  • Båda lagen spelade tuffa matcher igår mot Boston respektive Toronto. En liten resa på det också och matchen kanske blir i ett lägre tempo istället.

Jag tycker överspelet känns bra. När Pens spelar så blir det oftast en del mål och speciellt när dessa två lag mötts de senaste matcherna. Jag testar över 5.5 mål till oddset 1.76 hos betsafe

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback