Reklam

Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres: 2

Matchcenter
20 november 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
PPG PAINTS Arena
19 nov 2018 at 14:42 (Uppdaterad 20 nov 2018 at 09:15) 19/11
41
+1
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 121,90%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 6/10
Hit/Miss:
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Pittsburgh har varit katastrof den här säsongen och frågan är egentligen hur de som sätter oddsen tänker här? Buffalo kommer på besök i superform och möter ett Pens som är helt ur balans. Fint värde på gästerna!

Pittsburgh har varit en bergodalbana den här säsongen och framförallt med ett tåg som kraschat långt ner i tabellen där dem också verkar stanna. Pens har varit bedrövliga rakt igenom vill säga och man ligger faktiskt sist i Eastern Conference. Med ett såpass stjärnspäckat lag som man faktiskt har på pappret så ska det inte vara möjligt. Formen är riktigt sval och idag möter man ett lag som är stekheta för tillfället och vinner de flesta matcher. Jag förstår ärligt talat inte hur oddset kan vara så högt. Buffalo har som förväntat gått relativt bra. Man har jobbat sig upp till en fjärdeplats i Eastern Conference och laget kanske äntligen får lite medstuds resultatmässigt efter många års hårt jobb. I vilket fall så sitter formen där man vill och man möter idag ett lag i spillror för tillfället. Chansen är klart bättre än oddsen visar.

Talar för spelet

  • Pittsburgh förlorar, släpper in mycket mål och verkar spela helt utan spelidé. Formen är urkass helt enkelt samtidigt som att deras motståndare från Buffalo har fem raka segrar och ångar på i bra fart.
  • Sidney Crosby är inte bekräftad att han missar kvällens match ännu, men sannolikt att han är borta ännu en match. En viktig kugge som är en av få som levererat någorlunda av Pens-spelare den här säsongen.
  • Hemmaplan är ingen succé hittills. Man är offensiva och får en hel del kontringar på sig. Man måste börja tänka mer defensivt, men känslan är att desperation mer orsakar öppna spjäll defensivt.

Talar emot spelet

  • Pittsburghs högstanivå är riktigt bra. Man har trots allt kvar stommen av laget som vann två Stanley Cup och det är inget snack om att laget är bra när man väl får det att stämma.
  • Historiken är väl inget som talar för Buffalo direkt. Pittsburgh har vunnit nio av de tio senaste matcherna inbördes.

Oddset är riktigt högt på ett lag som är i toppform. Möter ett svalt Pittsburgh och därför testas också Buffalo att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2.65 hos Nordicbet

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback