Reklam

Pierre Hugues Herbert - Filip Krajinovic: Correct score: 0-2

Matchcenter
27 april 2019 at 14:10 - Tennis, ATP
Centre Court, Europe Tennis Center
27 apr 2019 at 10:48 (Uppdaterad 27 apr 2019 at 15:12) 27/04
25
0

ATP Budapest, underlag: Grus

Chans: 70%
Spelvärde: 149,80%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 10/10
Hit/Miss: 0-2
Unibet Spela nu hos Unibet
Krajinovic med bra chans att vinna i raka set igen.

Jag klagade på Filip tidigare i turneringen men trots sämre resultat tidigare har han bevisat att han är i den formen som krävs för att vinna i raka set. Men det händer för övrigt ganska ofta att en spelare gör en sämre turnering på lägre nivå och sedan spelar jätte bra i en ATP turnering som Filip nu gjort.

Filip har slagit Andreas Seppi 2-1 och Radu Albot 2-0 och Borna Coric 2-0. Tidigare var jag inte imponerad av honom men efter segrarna mot Albot och Coric med 2-0 är jag väldigt imponerad av honom. Riktigt bra spelat så här långt och han har varit stabil i varje set och inte släppt till någon chans för motståndet att ta ett set.

Herbert har vunnit tre rak med 2-0 men han har mött riktigt enkelt motstånd. Herbert har faktiskt inte mött någon spelare rankad innanför topp 100 så han har haft den enklaste lottningen på långa vägar i turneringen. Först slog han Gerasimov sedan Mattias Bachinger och senast Attila Balazs. Inget som imponerar även fast han vann i raka set för dem segrarna säger ingenting. Bachinger är ingen grusspelare, inte Gerasimov heller. Balazs gjorde en väldigt blek insats och tappade serve vid ställningen 3-3 i båda set och kunde inte utmana Herbert för fem öre i hans serve. Att Balazs tappade serve just vid 3-3 beror troligen på att han inte klarade av pressen till slut eller att han blivit för trött för att kunna fokusera för han gjorde misstag som gav poäng till Herbert. Ingen större prestation krävdes från Herberts sida för att vinna i raka set. 

Krajinovic har returtagandet som krävs för att sätta press på Herbert och därmed bör breaks komma för honom. Dessutom vann Krajinovic med 6-4 6-4 i Miami i mars den här säsongen mot Herbert på långsam hardcourt och med tidigare nämnda fina resultat från Krajinovic i turneringen kan jag därmed fastställa att Krajinovic har goda chanser till seger i raka set även denna gång.

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback