Reklam

Pierre Hugues Herbert/Andy Murray - Nikola Mektic/Franco Skugor: 2

Matchcenter
6 juli 2019 at 14:20 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
Court 2, All England Club
6 jul 2019 at 09:15 (Uppdaterad 6 jul 2019 at 17:20) 06/07
97
0
Chans (1-2): 52-48%
Spelvärde: 117,60%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-3
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Wimbledon. Underlag: Gräs.

Sällan tar det väl emot mer än att placera ett speltips på något man verkligen inte vill ska hända. Jag gillar Murray mycket och hoppas personligen att han får vinna Wimbledon i dubbel i år, men när det handlar om sånt här, att berätta för folk vad de ska spela på, spelar sånt noll roll. Man måste se det nyktert och här är det nyktra att oddsen faktiskt är helt sjuka.

Mektic/Skugor har varit ett av årets absolut bästa par. De är garanterat topp-5 i världen för närvarande. Mot det ställs Murray, som visserligen vann i London men sen rök direkt i Eastbourne och Herbert som inte satsat överhuvudtaget på dubbel i år. Extremt kapabla spelare, men de har spelat en enda match tillsammans och i den imponerade de faktiskt inte alls. De var pressade av ett så svagt par som Copil/Humbert.

Det är möjligt att jag rycks med i galenskapen som trots allt har Herbert/Murray som favorit här. De är extremt kapabla, inget snack, men är de stabila? Jag vet inte. Oavsett vilket, hur man än vänder och vrider på det, så är det dock extremt värde på kroaterna och ja, inget att fundera på, det är bara att köra.

Högst odds hos Bethard. Den här veckan 1000 kronor bonus för nya kunder där.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback