Reklam

Philadelphia Flyers - Washington Capitals

20 april 2016 at 15:48 - Hockey, USA - NHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Flyers måste vinna för att hålla matchserien vid liv

Washington har dominerat i stort sett alla de 180 minuter som spelats i matchserien. Den totala ställningen efter tre matcher är 12-2 till Washington och Philadelphia har haft oerhörda problem med att producera mål. Deras spelidé har istället varit att försöka spela ett fysiskt spel och trötta ut Washington. Det fysiska spelet har varit bra men Washington har inte haft några problem att spela förbi det, alla spelare är skickligare individuellt och Flyers har inte lyckats matcha någon av de femmorna som Capitals ställt på isen. Det är helt enkelt klasskillnader lagen emellan.

Men nu har Flyers en sista chans att få lite revansch, de har chansen att ta en vinst på hemmaplan och skaka om lite i Capitalstruppen. Sedan om de kommer räcka till en historisk vändning har jag väldigt svårt att se. Speciellt efter senaste plattmatchen där Flyers förlorade med 6-1 efter 5 powerplay mål av Washington.

Capitals kommer få klara sig utan den rutinerade backen Brooks Orpik. I just denna matchserien är det förmodligen ingen spelare som kommer saknas speciellt mycket men i senare matchserier kommer han vara en viktig gestalt i defensiven.På bilden ovan ser vi Pierre-Édouard Bellmare tackla Dmitri Orlov bakifrån, vilket ledde till en matchs avstängning för fransmannen. Så om det blir mer spel för honom denna säsongen återstår att se.

Mitt spel

Målvaktsfrågan i Philadelphia är det som spökar mest. Steve Mason släppte in 6 mål förra matchen och andremålvakten Michal Neuvirth har bara spelat en match under den senaste månaden. Vem som står är inte bestämt och det återstår att se. Men räkna iallafall med ett taggat Philadelphia som kommer göra allt för att förlänga matchserien för sin egen och fansens skull.

Även om Washington är ett helt klart bättre lag är det väldigt enkelt att man slappnar av när man leder med 3-0 i matcher. Man vet om att man behöver vinna 1 av 4 för att ta sig vidare samtidigt som man vill avsluta matchserien så fort som möjligt. Braden Holtby i Washingtonkassen har varit helt lysande. Men skulle de få hål på honom kan vad som heslt hända.

[bookmaker_bonus id=36]

24hbet.com erbjuder alltid bra odds på ishockey och denna matchen är inget undantag. De är det spelbolag som ger oss högst odds på Flyers vinst inklusive förlängning. På det spelet får vi 2.50 gånger pengarna vilket känns väldigt spelvärt. Jag tror att Philadelphia kommer mala ner Washington för att sent i tredjeperioden sätta dit 3-2 pucken som förlänger matchserien minst en match.

 
Feedback