Reklam

Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins: Över 1.5 mål i powerplay

Matchcenter
19 april 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Wells Fargo Center
18 apr 2018 at 15:07 (Uppdaterad 19 apr 2018 at 08:22) 18/04
30
0
Chans: 55%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Pittsburgh lekte hem match tre mot Flyers senast och Sidney Crosby var återigen en av de stora anledningarna. Ny match idag och jag kommer tråkigt nog spela samma spel som senast och så länge det funkar bra så kan vi inte hoppa det helt enkelt.

Pingvinerna vann alltså förra matchen med 1-5 i Wells Fargo och det var egentligen inget snack om saken vilket lag som var bäst rakt igenom. Flyers startade matchen riktigt starkt och kom ut hårt första tio. Matt Murray tvingades till flertalet kanonräddningar och utan honom kanske Flyers borde ha gjort både ett, två och tre mål. Man redde dock ut stormen och cirka sista femtio minuterna av matchen så har Pittsburgh full koll på det hela. Man vinner matchen för att man är otroligt effektiva framåt och återigen så är powerplayspelet en bidragande orsak till detta. Det känns som att Flyers är lite för tunna rakt igenom och ska man lyckas klå Pittsburgh så gäller det nog att man får första målet. Idag måste man bli bättre i powerplay. Senast hade man sju försök, men lyckades inte få in en puck. Som tur var löste Pittsburgh linan åt oss på egen hand då man gjorde tre mål i den spelformen. Oddset är lite lägre idag, men varför ändra på oss när värdet fortfarande är på vår sida?

Talar för spelet

  • Senast hade i femton stycken tvåminutare och det säger väl en hel del om hur matchen var. Det var grinigt i många moment, samt en hel del dumma utvisningar. Rivaliteten är hög och känslan är väl att det kan bli en del utvisningar idag igen.
  • Pittsburghs powerplay är ligans bästa utan tvekan. Man var bäst i grundserien och har gjort fyra mål på Philadelphia under dessa tre matcher. Har man Kessel, Malkin och Crosby i samma powerplay så är man givna hot. Pens känns som att de har det enda powerplayet i världen som kan spela dåligt och ändå producera.
  • Matt Murray är ojämn och inget säkert kort. Med lite oflyt så kunde han släppt tre första tio senast. Elliott lär inte få chansen igen, men oavsett om de ställer han eller Mrazek så är ingen av dem någon toppmålvakt.

Talar emot spelet

  • Flyers powerplay var inte bra senast, eller om man vänder på det och säger att Pens spelade bra boxplay. De måste höja sig för att kunna hota pingvinerna.
  • Patric Hörnqvist är en spelare som har kanske den viktigaste rollen i Pens första powerplay-formation. Han är den som står framför mål och i den positionen är han helt överlägset världens bästa spelare. Han saknas ikväll och det gäller för den som kommer in att hitta samma mönster.

Som sagt så är oddset lite klenare än i de två tidigare matcherna, men så länge värdet är på vår sida så är det klart vi hugger. Har Pittsburgh en bra dag så löser dem linan själv. Jag spelar över 1.5 mål i powerplay till oddset 2.00 hos Nordicbet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport

Kommentarer

Feedback