Reklam

Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins: Över 1.5 mål i powerplay

Matchcenter
15 april 2018 at 21:00 - Hockey, USA - NHL
Wells Fargo Center
15 apr 2018 at 13:22 (Uppdaterad 16 apr 2018 at 05:28) 15/04
30
0
Chans: 55%
Spelvärde: 121,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 3
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Ikväll 21.00 svensk tid släpps pucken i Philadelphia och match tre mot Pittsburgh. Jag kommer återigen att kliva in på spelet som jag gjort de två tidigare matcherna då jag anser att båda lagens anfall är bättre än försvar.

Förra matchen vanns fullt rättvist av Philadelphia som anpassade och revanscherade sig från match ett. Man vann med 1-5 efter att taktiskt sett spelat ut Pittsburgh fullständigt. Jag vet inte om det helt enkelt berodde på att Pittsburgh var ofokuserade eller bara att Flyers spelade väldigt kontrollerat. Något som inte funkat på något vis hittills är Pittsburghs powerplay. Det har inte varit i närheten av så bra som det var under grundserien. Man gjorde ett mål i den första matchen, men det var också i princip det enda som sett någorlunda okej ut. Flyers har spelat otroligt bra i boxen, men samtidigt måste vi komma ihåg att man inte är ett bra boxplay-lag i grunden. Flyers löste linan själva åt oss senast och gjorde två mål på endast tre försök. Maximal utdelning möjligtvis, men man skapade en hel del och Pittsburghs försvar såg sådär osäkert ut långa stunder igen som det gjorde under grundserien. Ikväll är det dags för en otroligt viktig match och jag tror ju längre serien går, desto grinigare blir det. Jag kommer återigen att spela på samma spel som de två andra gångerna. Jag tycker återigen vi får ett skönt odds på ett roligt spel.

Talar för spelet

  • I grunden två bra powerplay med hög spetskompetens. Flyers gjorde det bra under grundserien och Pens var ligans bästa lag i spelformen. Det ska vara hot varje gång någon sitter utvisad.
  • Det är två lag som inte imponerat speciellt mycket under grundserien i boxplay. Flyers har varit bra nu (eller Pens otroligt dålig?), men är normalt sett väldigt dåliga. Dessutom en väldigt taskig historik mot just Pittsburgh.
  • Pittsburgh har varit jättedåliga i PP hittills, men hur länge kan man vara dåliga i den här spelformen när man normalt sett är ligans bästa lag? Någon gång måste det släppa för dem helt enkelt.
  • Målvakterna. Brian Elliott var jättestabil senast, men samtidigt hotade inte Pittsburgh speciellt mycket. I grunden ingen bra slutspelsmålvakt. Matt Murray kan stå på huvudet, men har ingen jättesäsong bakom sig och dessutom väldigt ojämn.

Talar emot spelet

  • Pittsburghs PP har varit under isen den här matchserien. Flyers har varit superstabila hittills. Fortsätter dem på samma spår så kommer Pens få svårt att tränga igenom än en gång.
  • Lagen är rädda för att spel tufft och grinigt med tanke på att de vet om hur bra lagen är i powerplay. Klart de tänker på detta lite extra.

Oddset är lite lägre än de två andra gångerna, men jag tycker det är klart spelbart då läget är som det är. Jag tror också vi har goda möjligheter att få några mål och då känns det här bra. Jag testar över 1.5 mål i powerplay till oddset 2.20 hos Nordicbet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback