Reklam

Philadelphia Flyers - New York Rangers: 2

Matchcenter
23 november 2018 at 19:00 - Hockey, USA - NHL
Wells Fargo Center
23 nov 2018 at 16:45 (Uppdaterad 23 nov 2018 at 21:56) 23/11
29
0
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 115,15%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 5/10
Hit/Miss: 4-0
Betway Spela nu hos Betway
Klockan 19.00 ikväll släpps pucken mellan Philadelphia och New York Rangers. Ur en oddsättares ögon så har man gjort Flyers till kraftiga favoriter, något som förvånar mig med tanke på att man är helt ur slag. Rangers är klart spelbara.

Henke Lundqvists Rangers ska denna helg spela mot Flyers i ett möte mellan två klubbar som på utvecklats till ett litet rivalmöte. Det brukar vara fartfyllt och grinigt. Flyers har vunnit de senaste matcherna, men ikväll ser jag ändå en liten fördel för Rangers. Oddset är på deras sida och med tanke på att man är kraftigt mycket bättre på framförallt målvaktspositionen så ser jag detta spel som klart spelbart.

Talar för spelet

  • Formen. Rangers fortsätter att vinna och självförtroendet är på topp i laget som på förhand innan säsongen såg ut som ett slaget lag. Flyers fortsätter att ha problem defensivt.
  • Målvaktsposten. Henke är klart bättre än alla Flyers målvakter. Både första- samt andravalet är borta från spel och de har som sagt bara Pickard och Lyon tillgängliga. 

Talar emot spelet

  • Kanske ligger det en seger på lut för Flyers? Man söker formen och har mycket potential i laget. Det gäller bara att man får ordning på spelet på egen planhalva så kommer man att bli farliga.
  • Rangers har visat sig vara klart sämre på resande fot. Inte dåliga på något vis, men vinstprocenten är mycket bättre hemma i MSG.

Jag gillar oddset på Rangers idag. Det är två lag med helt olika form och Rangers bör ha bättre chans än oddsen visar. Mitt spel blir därför Rangers att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2.45 hos betway.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback