Reklam

Philadelphia Flyers - Columbus Blue Jackets: Under 5,5 Mål

Matchcenter
16 mars 2018 at 00:00 - Hockey, USA - NHL
15 mar 2018 at 17:16 (Uppdaterad 16 mar 2018 at 09:44) 15/03
20
0
Chans (över-under): 44-56%
Spelvärde: 107,52%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-5
Betsson Spela nu hos Betsson
Jag kommer inatt att blicka bland annat emot Philadelphia och deras match hemma mo formstarka Columbus. Det kommer inte bli spel på någon vinnare då det känns helt öppet, men en tight matchbild med ett lägre tempo är vad jag förväntar mig.

Philadelphia ligger just nu på plats tre i Metropolitan Division och har faktiskt bara ett par poäng ner till under slutspelstrecket. Dagens matchn mot Columbus är alltså väldigt viktig och än viktigare när det är just Columbus som innehar den sista slutspelsplatsen just nu. Flyers har fått ett par dagars vila inför den här matche och bör vara riktigt laddade. Det är ett möte mot en divisionsrival och man känner varandra således väldigt väl. Det brukar vara grinigt och tight. Jag tror inte det blir någon skillnad idag. Columbus är i väldigt bra form och har vunnit fem raka matcher. Offensivt har man gjort många mål i dessa, men trots det så tror jag inte det blir lika enkelt idag. Flyers har spelat ganska bra defensivt under en tid och med tanke på hur mycket matchen gäller så lär båda lagen vara fullt skärpta i försvarsspelet och offra sig hejvilt framför eget mål. Jag tror på en liknande match som senast när Flyers mötte Vegas där man försöker stänga ner Columbus skridskoskicklighet. När dessa möts så brukar det vara tight och det blir det idag också.

Talar för spelet

  • De är rivaler, poängen är otroligt viktiga och i såhär pass viktiga matcher så är lagen väldigt rädda om sina poäng. Få risker kommer tas och jag tror hellre man tar det säkra före det osäkra med tanke på att varenda poäng är viktig.
  • Flyers kommer säkerligen spela som vanligt och försöka dra ner på motståndarnas tempo. Det funkade okej senast, men tror det kommer funka än bättre idag då Columbus inte alls är lika offensiva som Vegas.
  • De har mötts tre gånger den här säsongen och alla gånger inom de tre senaste månaderna. Alla möten har slutat 2-1 och alltså klart under dagens lina. Ser man till de tio senaste mötena har sju av dem gått under linan.
  • Defensiven brukar vara det som lyser i matcher där poängen är viktiga. Det är just det defensiva som funkat väldigt bra hos lagen på senare tid och tror det blir fokus idag också.

Talar emot spelet

  • När det är mycket spänning i luften så finns det en ganska stor risk att spelare blir övertända. Misstag sker och man kanske någongång tar ett skär för mycket istället för att ta säkert hemåt istället.
  • Columbus har sett brutalt starka ut på senare tid. Man gör många mål och framförallt så är man väldigt effektiva när det kommer till lägen.

Jag tror som sagt det blir väldigt jämnt idag mellan dessa lag. Båda lagen har otroligt mycket att spela för och varenda poäng är viktig i det här sammanhanget. Jag tycker att underspelet 5.5 betalar bra och betsson är de som står ut med oddset 1.92.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback