Reklam

Philadelphia Flyers - Carolina Hurricanes: 1

Matchcenter
6 april 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Wells Fargo Center
5 apr 2018 at 16:53 (Uppdaterad 6 apr 2018 at 03:50) 05/04
38
0

Chans (1-X-2): 55-20-25%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Philadelphia kommer ifrån en lite oväntad förlust senast mot Isanders, men man har fortfarande allt i egna händer ifall man ska nå slutspel eller inte. Idag bör man ha en lämplig uppgift när avhängda Carolina kommer på besök.

Flyers åkte som sagt på en förlust senast i bortamatchen mot Islanders med 5-4. Man såg länge ut att vara rökta i matchen men lyckades hämta in ett 4-1 underläge till 4-4 innan man lite olyckligt tappade in 5-4 med bara några minuter kvar. Idag har man två matcher kvar att spela och har fyra poäng ner till Florida utanför strecket, dock en match mer spelad. Med lite flyt i dagens resultat så kan man säkra sin plats i slutspelet och jag är helt hundra på att man kommer ge allting och revanschera sig från senast. Flyers tycker jag har höjt sig som lag över säsongen och det är en skillnad på hur man är nu mot hur man var i höstas. Får man lite ordning på sitt målvaktsspel så tror jag faktiskt man kan utmana väldigt många lag för offensivt så är man ju riktigt bra. Carolina har gjort en okej säsong, men det kändes som att hoppet dog lite drygt tio omgångar från slutet. På slutet har man dock blivit lite mer effektiva framför målet och det har också resulterat i lite vinster. Idag tror jag dock man väger lite lätt, mycket pågrund av motivationsfaktorn i hemmalaget.

Talar för spelet

  • Flyers har visat upp ett ganska bra spel senaste matcherna och trots att inte vinsterna kommit kanske som de ibland förtjänat ibland så är man i bra form.
  • Motivationsfaktorn är såklart en stor anledning. Jag tror såklart att Carolina kommer vara laddade för sina två sista matcher den här säsongen, men samtidigt så möter man ett lag som spelar för en slutspelsplats. Normalt sett så ska Flyers vara klart hetare.
  • Carolina släpper inte till speciellt många skott, men man släpper ändå in en hel del mål. Flyers är bra offensivt och lär kunna utnyttja de små misstagen Carolina brukar göra. Dessutom ett målvaktsspel som inte lyst under säsongen.

Talar emot spelet

  • Flyers har släppt in en hel del mål på slutet och det är väl den stora orsaken till varför man inte säkrat slutspelsplatsen tidigare. Deras två ordinarie målvakter har varit skadade länge.
  • Carolina känns som att de är bättre nu än vad de varit tidigare under säsongen?

Jag tycker motivationen är en stor faktor här. Elliott tillbaka i kassen borde vara positivt även fast han är lite matchotränad. Jag testar Philadelphia att vinna under ordinarie tid till oddset 1.95 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback