advert

Philadelphia Flyers - Boston Bruins: Över 5,5 Mål

Matchcenter
2 december 2017 at 19:00 - Hockey, USA - NHL
Wells Fargo Center
1 dec 2017 at 14:19 (Uppdaterad 4 dec 2017 at 15:12) 01/12
34
0

Chans (över-under): 56-44%
Spelvärde: 107,52%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-3
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Lördagen är som vanligt fylld av en massa sport i alla olika former. Klockan 19.00 svensk släpps pucken mellan Philadelphia och Boston i ett hett möte mellan två stora rivaler. Flyers är uppe nio raka förluster och jag tror man har goda chanser att vända trenden mot Boston, men vågar inte riktigt backa upp dem. Istället kliver vi in på ett totalspel.

Flyers är inne i en riktigt dålig period och det syns att självförtroendet är nere i botten. Det blir ju inte heller bättre av att hemmapubliken buar ut dem gång på gång efter förlusterna. I vilket fall så har jag på känn att man bryter den dåliga trenden mot Boston, men med tanke på hur laget spelat defensivt senaste veckorna så är det inget jag vågar lita på. Istället tror jag man försöker göra det man är bäst på och känner sig trygga i och det är spelet i anfallszon där man skapar väldigt mycket chanser. Lite stolpe ut har man haft med tanke på att fem av de här nio raka förlusterna kommit i OT/SO. Offensivt har man kvalité och det har man visat upp gång på gång. Defensivt svajar det som vanligt för Philadelphia och det ska givetvis ett formtoppat Boston dra nytta utav. Bruins har vunnit fem av sina sex senaste matcher och är i bra form. Man brukar ha lätt för Flyers historiskt och med tanke på hemmalagets form så har man också alla möjligheter att vinna. Jag tycker oddsen för vinnarna sitter ganska rätt, och känner att vi har klart bättre chans på överspelet här.

Talar för överspelet

  • Flyers måste gå tillbaka och försöka göra det man är bäst på. Framåt skapar man alltid mycket lägen och det är en tidsfråga innan man också börjar få maximal utdelning. Man gör mycket mål redan nu, men det lämnar också sina luckor bakåt.
  • Som nämnt ovan, Flyers har stora hål i det defensiva under långa stunder och Boston är ett starkt och framförallt skridskoskickligt lag. Rivalmöten brukar bli fartfyllda och så tror jag även denna drabbning blir.
  • Bruins har ett bra facit mot Flyers de senaste åren och det bör hjälpa till en hel del här. Trots bortaplan har man goda chanser att göra mål och Philadelphia är alltid ett hot offensivt när de spelar på hemmaplan.

Talar emot spelet

  • Tuukka Rask är en världsmålvakt i sina bästa stunder och formen på honom är för tillfället väldigt bra. Han gillar att möta Philadelphia och vi får hoppas för vår skull att han inte täpper igen helt.
  • Historiskt sett har det varit jämna matcher mellan lagen där uddamålssegrarna har löst av varandra. Risken är att om det är oavgjort långt in i matchen så kan båda lagen vara nöjda med en poäng.

Jag tror vi får se en öppen tillställning med många målchanser åt vardera håll och då bör vi också ha goda möjligheter att klara linan denna eftermiddag. Jag testar överspelet till nästan dubbla gånger pengarna.

Lycka till!

/Heden

  • Spännande kampanjer
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback