Reklam

Peter Gojowczyk - Kyle Edmund: 1 (+1.5 set)

Matchcenter
2 augusti 2019 at 20:10 - Tennis, ATP
Stadium, William H.G. FitzGerald Tennis Center
2 aug 2019 at 18:48 (Uppdaterad 2 aug 2019 at 20:42) 02/08
17
0

Hard, Washington

Chance (1-X-2) including handicap: 60-0-40%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Ja vad är det som händer här. Peter gojo förlorade alltså i kvalet mot donald young. Sen har han slagit, rublev, de minaur och Raonic. 3st grymma segrar och han är i kvartsfinal. Rätt bra första serve och sedan spelar han väldigt flackt och tar bollen tidigt. Det är lite peters grej det här, han är dålig dom flesta veckorna på året. Han har dock en väldigt hög nivå i sig och när han prickar formen är han riktigt bra. Jag tror att formen håller i sig minst en match till och det kommer bli svettigt för Edmund.

Edmund, haft ett ganska tungt år hittills. Slog i första llyod harris en ganska dålig spelare. Slog igår Tsonga, bra seger men jag tyckte Tsonga förtjänade den. Edmund har en hård första serve, fina grundslag och han slår hårt. Försöker driva upp tempot och hans fh kan vara riktigt het. 

Båda två kommer försöka styra spelet och slå först. Peter i grym form och med tanke på vilka han slagit hittills varför ska han vara chanslös mot Edmund? Möts 2 gånger och edmund vunnit båda i avgörande. 

Väldigt fint odds på att gojowczyk tar ett set och det ska spelas.

Come on!

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback