Reklam

Peter Gojowczyk/Florian Mayer - Tuna Altuna/Elias Ymer: 2

Matchcenter
2 januari 2018 at 18:05 - Tennis, ATP
31 dec 2017 at 12:38 (Uppdaterad 2 jan 2018 at 19:30) 31/12
110
0

Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 138,86%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 9/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill
Turnering: Doha. Underlag: Hardcourt.

Ojdå. Ojdå, ojdå, ojdå. Det här var en liten oddssättarmiss, kan man väl kalla det.

Ett jäkla slarv det här, helt enkelt.

Tyskarna är två singelspelare som är på den nedre halvan av atp-touren. Ingen av dem satsar ett skvatt på dubbel och ingen av dem i är bra i spelformen. Inte samspelta, och högst tveksamt om de kommer bry sig särskilt mycket. De spelar enbart för att få lite matchträning såhär i början av säsongen.

Vårt par kommer vilja mer, och känslan är att de nog också är lite bättre. Ymer spelar väldigt sällan dubbel, men de gånger han spelar presterar han ofta. Vinsten i Stockholm Open minns vi, och även vid ett par andra tillfällen har han gjort det riktigt bra. Han känns som ett starkare kort än motståndarna i spelformen. Altuna är matchens enda dubbelspecialist. En aningen ojämn sådan. Han har en finalplats på atp-touren från förra säsongen men normalt är han snarare en ren challengerspelare. I den här matchen ska han emellertid stå sig helt okej.

Vårt par kommer garanterat vilja lite mer och som sagt, även om det är svårvärderat, de är kanske lite bättre spelstyrkemässigt också. 2,62, jodå, det tar vi. 

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback