Reklam

Peter Gojowczyk - Daniel Elahi Galan Riveros: 1

Matchcenter
8 januari 2020 at 07:15 - Tennis, Challenger
7 jan 2020 at 15:09 (Uppdaterad 8 jan 2020 at 08:56) 07/01
76
0
Chans (1-2): 74-26%
Spelvärde: 119,88%
Lägsta spelbara odds: 1,35
Units: 10/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Challenger Canberra. Underlag: Hardcourt.

Det här ska inte vara något snack om saken. Jag hittar faktiskt ingen vettig parameter som talar emot att Gojowczyk vinner matchen.

Gojowczyk är i grunden en spelare för atp-touren. Svagt 2019 och därmed startar han den här säsongen precis utanför de hundra bästa men han har alla chanser att ta sig tillbaka.

Som jämförelse är Galan precis innanför de 200 bästa i världen, och väldigt tveksamt om han är bättre än så. Han är en medelspelare på challengertouren.

Underlaget en stor fördel

Gojowczyk är en ren hardcourtspelare, som trivs bäst på snabba banor som det är här i Australien.

Galan är en utpräglad grusspelare som gjort enstaka bra matcher på hardcourt, men hans siffror på det här underlaget är inte bra. Att det dessutom går snabbt här, det passar honom inte överhuvudtaget.

Stora svingar, Galan. Gojowczyk spelar väldigt flackt och snabbt. Galan kommer få väldigt svårt att hinna med.

Det enda, om något, som oroar är väl att det är säsongens första match för Gojowczyk. Alltid ett litet orosmoment givetvis. Men han ska vinna den här matchen alla dagar i veckan, matchtränad eller ej.

Bethard är det spelbolag som erbjuder högst odds på tennis. Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback