advert

Pescara - Fiorentina

1 februari 2017 at 21:45 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 15:25 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Pescara måste gå all in vilket man lär göra här på hemmaplan, får tillbaka anfallaren Caprari här och har 6 backar borta. Fiorentina har haft en fin offensiv på sistone, saknar visserligen några offensiva gubbar här men å andra sidan även sina två bästa backar. Tror på mål i denna match.

Som jag tidigare sagt håller inte Pescara måttet riktigt och det blev återigen en torsk i helgen borta mot Inter med 3-0. Man läcker lite som ett såll, men samtidigt tycker jag att man haft mycket otur i offensiven genom säsongen där man bränt flera klara lägen. Senast saknades bäste anfallaren Caprari vilket var ett tufft avbräck, till denna match är han tillbaka så det är såklart ett stort plus. Och det är verkligen all in som gäller nästan jämt för Pescara just nu, man ligger ju nämligen 12 poäng upp till strecket (1 match mindre spelad, dvs denna uppskjutna match). Och 3 poäng här innebär 9 poäng upp och större mirakel än så har skett. Å andra sidan så lär man blotta sig bakåt och det är inte så att man har en bra defensiv att tillgå, hela 6 backar saknas till denna match varav 3 ordinarie. Campagnaro, Fornasier, Crescenzi, Coda, Vitturini och Bovo.

Om vi kollar till Fiorentina så har man fått igång målskyttet på sistone med 2-1 hemma mot Juventus, 0-3 borta mot Chievo, visserligen 1-0 borta mot Napoli sen men senast blev det hela 3-3 hemma mot Genoa. Och när man nu möter ett uselt Pescara i stort poängbehov tror ju jag att det finns goda chanser till att man gör i alla fall 2 mål här. Dock har man ju anfallarna Kalinic och Bernardeschi borta i denna match, såklart avbräck. kvar finns dock en Chiesa i form, en Ilicic som gjorde mål senast och en Babacar. Rätt okej trio längst fram ändå. I defensiven ser det dock rätt dåligt ut där man har sina två bästa backar borta, Gonzalo Rodriguez (kapten förövrigt) och Astori. Resten av försvarare är inte särskilt bra om jag får säga det.

Tror det kommer bli en underhållande match där båda lagen har tunga avbräck defensivt och båda kommer gå för 3 poäng det är jag säker på. Ifjol vann Fiorentina detta möte med 1-5, kanske inte blir lika stor marginal nu men tror vi får se minst 3 mål i alla fall. Över 2.5 mål spelas till 1.80 hos Unibet. Insats strax över medel är det som gäller här. Avanti!
  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback