advert

Peniston/Watson-Altuna/Eriksson: 1

14 december 2017 at 14:30 - Tennis, Qatar - Qatar Total Open | f
14 dec 2017 at 08:53 (Uppdaterad 14 dec 2017 at 16:24) 14/12
53
0

Peniston/Watson-Altuna/Eriksson

Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 166,50%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Future Qatar. Underlag: Hardcourt.

Trodde faktiskt inte det var möjligt för spelbolag att numera sätta ett sånt här tydligt felodds. Eller ja, felodds sätter de ju, men ett så oerhört slarvigt felodds. Det krävs liksom ingenting för att säga att det här är totalt vansinne.

Britterna Peniston/Watson har ingen ranking att visa upp och innan de här Qatarveckorna hade de knappt presterat någonting på professionell nivå. Men sen dess har det hänt lite. De vann dubbeltiteln förra veckan trots riktigt starkt startfält för futurenivå. Bland annat var dagens motståndare med, men de rök i semin mot ett annat brittiskt par som Peniston/Watson sen slog i finalen. Den här veckan har de också imponerat, paret vi spelar här. De körde igår över ett italienskt par som är riktigt starkt på den här nivån.

I grunden är Altuna och Eriksson bättre dubbelspelare. Ska vara i alla fall. Men de floppade förra veckan och man måste verkligen sätta frågetecken kring deras nivå tillsammans. Och så har vi ju det här, hur bra är britterna egentligen? De har vunnit många matcher i rad nu, och slagit väldigt starka par.

Korrekt odds är ungefär 2,20, så här sitter vi med enormt värde hur matchen än slutar.

  • Lättnavigerad sajt
  • Bra välkomstbonus
  • Höga odds

Kommentarer

Feedback