Reklam

Paris Saint-Germain - Manchester City: 2

Matchcenter
28 september 2021 at 21:00 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Parc des Princes    Carlos Del Cerro
28 sep 2021 at 15:42 (Uppdaterad 28 sep 2021 at 22:56) 28/09
34
0
Chans (1-X-2): 30-30-40%
Spelvärde: 102,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 4/10
Hit/Miss: 2-0
Interwetten Spela nu hos Interwetten

Stor besvikelse att se PSG göra sin första match i Champions League för säsongen och endast få med sig 1-1 borta mot Club Brugge. Då spelade de med bästa möjliga anfallsuppsättning, Neymar – Mbappé – Messi, men trion skapade ingenting som höjde på ögonbrynen. I ligan har de dock gått som tåget där de kört över allt motstånd och tagit fullast möjliga poäng på 8 spelade matcher. Men sett till kvalitetsskillnaden dem emellan och resten av lagen i ligan smäller det inte så högt. Tanken med alla nyförvärv är att de ska vinna Champions League, dessvärre har de inte övertygat ännu.

Efter den tama insatsen mot Southampton(0-0)på Etihad i omgång 5 av Premier League var det dags veckan efter för Pep och co att möta Chelsea på Stamford Bridge. Det var nog inte många som hade räknat med att det skulle se ut som det gjorde då City fullkomligt ägde matchen. Chelsea blev helt utspelade och det enda de lyckades åstadkomma var några halvchanser när de kontrade, men för det mesta förhindrade mittbackarna Dias-Laporte motståndarna från att komma till bra avslut. City ser återigen sådär omänskligt bra ut. I Champions League slog de RB Leipzig hemma med 6-3 i den första gruppspelsomgången.

Se mer odds och marknader på matchen i vårat matchcenter!

I våras var senaste gången City – PSG möttes, när de spelade semifinalen av Champions League. Vann båda mötena gjorde det ljusblåa laget från Manchester, först med 2-1 i Paris och sedan med 2-0 på Etihad. Mitt tips är att de även denna gång går segrande ur mötet, för så segt som det såg ut i premiäromgången mot Club Brugge för det franska huvudstadslaget där ingen av storstjärnorna presterade. Dessutom är Messi tveksam till spel, Neymar är ur form och City dominerade senast i helgen de regerande mästarna av Europa. PSG kommer behöva mer tid innan de börjar leverera i Champions League.

  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback