Reklam
6 augusti 2019 at 19:00 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Toumba Stadium
2 aug 2019 at 21:02 (Uppdaterad 6 aug 2019 at 20:54) 02/08
85
0
Chans (1-X-2): 20-26-54%
Spelvärde: 110,70%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-2
William Hill Spela nu hos William Hill

Minns ni Europadrömmen i våras? Det var som om coach Erik Ten Hag spelade Football Manager när hans Ajax trillade bort Juventus och Real Madrid i sin väg till Champions League-semifinal.

Startelvan sedan CL-succén är förstås sönderköpt av storlagen ute i Europa, men auran och självförtroende som färgade superspelet sitter kvar. Jag tycker Ajax har bättre chans än vad oddsen visar borta mot PAOK och att det är goda utsikter för att holländarna får med sig en uddamålsvinst till det andra mötet.

Ajax övertygade för ungefär en vecka sedan i Supercupfinalen mot PSV. Unge Kasper Dolberg, som spelar ensam på topp, serverades direkt i matchinledningen av Donny Van De Beek, och det är precis så tränare Ten Hag vill ha spelet.

Mantrat under säsongen från Ajax sida kommer vara att Tadict rullar upp försvaret på sin högerkant för att lämna ytor till spelbyggaren Van De Beek, som antingen går på genombrott själv i ytan runt Tadic eller gör ett instick till danske Dolberg.

PAOK är som många andra grekiska lag täta bakåt, men laget lever på sitt Europaspel för flera säsonger sedan och är inte i närheten av lika bra. Ajax har goda chanser att gå vidare och kommer få en bra start i det här dubbelmötet. Europadrömmen 2019/2020 lever i allra högsta grad!

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback