advert

Palermo - Inter

22 januari 2017 at 16:00 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 15:24 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Palermo ligger i botten av Serie A av en anledning, man har en väldigt svag trupp överlag och formen är inte speciellt bra heller. Inter å andra sidan har en riktigt starkt trupp som kommit igång rejält sen tränare Pioli tog över. Formen är lysande just nu och offensivt ser det kalasbra ut. Inter borde göra ett par mål här.

Palermos form är inte sådär superbra direkt, senast torskade man med 4-1 borta mot Sassuolo samtidigt som Empoli tog 1 poäng och avståndet upp till Empoli precis ovanför strecket är nu hela 8 poäng. Det finns alltså inget annat än seger som gäller här för Palermo. På hemmaplan är det nog ingen som vill se Palermo backa hem och försvara utan man vill se ett offensivt Palermo. Men det är ju dock så att man har ett lag som knappt håller klassen till skillnad från ett fåtal spelare, däribland offensive Quaison som ryktats bort. Man har inga spelare borta här förutom långtidsskadade mittbacken Rajkovic som ju var ordinarie i början. Man är även seriens sämsta hemmalag med endast 1 poäng på 9 matcher och man har släppt in 2 mål i snitt.

På andra sidan så har vi ett Inter där exakt allt är på topp just nu. Man tog sig, visserligen efter lite besvär, vidare från cupen i veckan mot Bologna med 3-2 efter förlängning. Men formen överlag är superbra, man har nämligen 5 raka segrar i ligan och offensivt ser det riktigt bra ut. Senast vann man hemma mot Chievo med 3-1 i en match där man lika gärna kunde vunnit med 8-1. Perisic är en spelare vars form är riktigt bra just nu, han fick dessutom vila helt från cupmatchen i veckan så lär vara i fysisk kanonform här. I övrigt ser vi en Icardi som känns riktigt tung i boxen för Inter och ett nyförvärv i Gagliardini som kommit in och varit grymt bra i de två matcher han spelat. Hela Inter har höjt sig till den nivå truppen besitter, sen tränare Pioli kom in. Och det är såklart bara seger som gäller här mot ett betydligt sämre lag som Palermo, ifall man ska ha någon chans på Champions League som man ändå siktar på just nu. Man har dessutom ett komplett lag att tillgå till denna match, dvs inga avbräck alls.

Det är såklart toppchans för att Inter tar sin 6e raka seger i ligan och jag tror man gör minst 2 mål här mot ett betydligt sämre Palermo, som i sin tur måste vinna och på så sätt blotta sig bakåt. Inter över 1.5 mål spelas till 1.64 hos Unibet. Vi trycker in en lite högre insats på det. Avanti!
  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback