Reklam

Pacos de Ferreira - Tottenham Hotspur: 2

Matchcenter
19 augusti 2021 at 20:30 - Fotboll, Europa - UEFA Conference League
19 aug 2021 at 11:16 (Uppdaterad 19 aug 2021 at 22:23) 19/08
24
0
Chans (1-X-2): 15-25-60%
Spelvärde: 103,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-0
NordicBet Spela nu hos NordicBet

Åtta år sedan var det Pacos senast deltog i europeiskt cupspel. Tidigare i kvalet till den inför säsongen nya Europa Conference League har de ställts mot laget Larne från Nordirland. De inledde dubbelmötet på hemmaplan genom att vinna med hela 4-0, men i match nummer två på bortaplan blev det förlust med 1-0. Med totalt 4-1 i målskillnad gick de vidare om än inte helt oproblematiskt. I måndags spelade de sin första bortamatch i årets upplaga av den portugisiska ligan när de mötte Boavista. Mötet slutade 2-0 till hemmalaget. Med två raka förluster bakom sig går de in mot Tottenham Hotspur i kvällens möte.

Kolla vårat matchcenter för ännu fler odds och marknader på matchen!

Spurs öppning på säsongen kunde inte varit bättre. I Premier League-premiären på hemmaplan vann de över regerande mästarna Manchester City med 1-0, utan Harry Kane. Resultatet var rättvist sett till de liljevitas prestation. De var det bättre laget. Slet hårdast för vinsten gjorde högerbacken Japhet Tanganga som inte lät Grealish och Sterling ta sig en centimeter innan han var där och tog bort bollen för dem. Två andra spelare som gjorde fina insatser var Lucas Moura och Davinson Sanchez. Eftersom att det är såpass tidigt på spelåret 2021/22 och alla spelare är utvilade förväntar jag mig att Nuno Espirito Santo inte ändrar för mycket i den vinnande startelvan från helgen.

Läs även om de 15 högst värderade spelarna i Premier League 2021/22!

Första bortamötet för Tottenham i tävlingssammanhang denna säsong i ett möte de ska vinna utan några större svårigheter. De har en spelartrupp som är flera klasser bättre och när mittbacksparet Sanchez-Dier av det vi sett hittills höjer sig flera nivåer jämfört med hur de såg ut förra säsongen blir det svårt att göra mål för det portugisiska hemmalaget. Tippar att Londonlaget rider vidare på den fina formen efter helgens vinst mot City. Detta är ett möte de ska vinna utan några större svårigheter.

  • 100% upp till 100 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback