Reklam

Pablo Cuevas/Marcel Granollers Pujol - Steve Johnson/Jack Sock: 2

Matchcenter
1 juni 2018 at 12:40 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 8, Stade Roland Garros
1 jun 2018 at 09:04 (Uppdaterad 1 jun 2018 at 14:01) 01/06
97
0
Chans (1-2): 48-52%
Spelvärde: 114,40%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Turnering: Franska Öppna. Underlag: Grus.

Fyra singelspelare i grunden det här, det ska man inte glömma, och jag tror det är en väldigt viktig parameter i den här matchen.

Ceuvas/Granollers är ett riktigt starkt dubbelpar. Granollers alltid på gränsen till att vara dubbelspecialist, Cuevas väldigt bra i dubbel för att vara singelspelare, och mycket samspelta sen lång tid tillbaka. Ett av de bättre paren på atp-touren och absolut bäst på grus.

Starkt motstånd alltså, men vårt par är också otroligt starkt. Sock är en av världens absolut bästa dubbelspelare individuellt och Sock är också stark i spelformen. Samspelta sen tidigare, men inte lika samspelta som motståndarna.

Rent kvalitetsmässigt är det väldigt jämnt här, så vad avgör då?

Jag tror att spelstilarna kan avgöra. Det passar inte Ceuvas/Granollers särskilt bra att möta ett par bestående av andra singelspelare som kan hålla dem från baslinjen. Dessutom, totalt överlägsen servekraft på spelarna i vårt par och det är lite svårt att hitta var någonstans Cuevas/Granollers ska hitta sin edge här. De är mer pålitliga, har bättre inställning, och det är det som är mot amerikanerna. De kan ha dålig inställning, det är en risk, men om de vill, då tror jag de vinner matchen.

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback