Reklam

Pablo Andujar Alba - Guido Andreozzi: 1

Matchcenter
5 april 2018 at 11:40 - Tennis, Challenger
5 apr 2018 at 09:10 (Uppdaterad 5 apr 2018 at 14:09) 05/04
124
0

Chans (1-2): 37-63%
Spelvärde: 120,25%
Lägsta spelbara odds: 2,70
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Challenger Alicante. Underlag: Grus.

Det gäller att vara snabb på att ändra sig när det gäller spelare som är i den situation som Andujar är just nu. Tidigare en atp-spelare under många år, men de senaste åren har han mest varit skadad och när han väl spelat bara dålig. Men när det då händer något, när en sån spelare plötsligt visar något, då måste man vara snabb med att väga in möjligheten att han på något sätt hittat sitt spel igen, och Andujar har nu visat tendenser till att vara lite förbättrad den här veckan.

Seger över Oliveira i första omgången, den säger inte mycket, och sen vinst över Munar igår i en tresetare, den segern säger lite mer. Munar är en stark spelare på den här nivån som visade form i första omgången här. Den vinsten tar man inte om man är dålig, och han såg även helt okej ut spelmässigt igår, Andujar.

Nu Andreozzi som motståndare, Andreozzi som var i final i Marbella förra veckan och även imponerat den här veckan. Mycket fin form alltså och i form är han en av de bättre spelarna på den här nivån, Andreozzi. Kanske inget som skrämmer någon som Andujar dock. Om han gör en bra match idag också är Andreozzi verkligen inte ett mycket tuffare motstånd än Munar som han mötte igår, och när man ser oddsen här, valet är givet, fint värde på Andujar.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback