Reklam

Ottawa Senators - San Jose Sharks: 1

Matchcenter
1 december 2018 at 19:00 - Hockey, USA - NHL
Canadian Tire Centre
1 dec 2018 at 18:34 (Uppdaterad 1 dec 2018 at 21:50) 01/12
20
0
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss: 6-2
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Ikväll är det dags för Erik Karlsson att komma hem till Ottawa igen. Sharks gästar Ottawa för första gången sedan hans flytt och jag tycker att hemmalaget har ett väldigt fint odds. Sharks är inte helt i balans för tillfället.

Erik Karlsson lämnade inför säsongen Ottawa till förmån för San Jose och kvällens match kommer förmodligen vara fylld av känslor för Erik själv. Ottawa har som förväntat haft det ganska tungt, men man har gjort det klart över förväntan och framförallt på hemmaplan där man varit riktigt bra. Sharks däremot har inte fått det att stämma alls och även om jag inte är orolig för framtiden än så är man inte där ännu. Till dagens match är formen sådär och jag kan helt enkelt inte blunda för hemmalagets odds här. Det blir en lite kortare text idag pågrund av kort till spelstopp, men jag är säker på mitt spel och värdet finns helt klart på Sens.

Talar för spelet

  • Hemmaplan. Ottawa är riktigt starka här och är klart svagare på bortaplan. Man har stor fördel här med tanke på att Sharks dessutom inte har imponerat på bortaplan.
  • Formen. Två raka segrar för Ottawa och San Jose har inte alls imponerat på slutet.
  • Inbördes så möts de inte speciellt ofta, men Sens har ett litet övertag historiskt sett.

Talar emot spelet

  • I grund och botten är San Jose ett bättre lag än Ottawa och i slutändan är det också det laget som kommer att vara bäst av dem.

Jag tycker såklart att Sharks är rätta favoriter, men oddset är alldeles för bra på hemmalaget för att inte testas. Mitt spel blir därför Ottawa att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2.60 hos LeoVegas.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback