Reklam

Östersunds FK - IFK Göteborg: Båda lagen gör mål: Nej

Matchcenter
15 april 2018 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Jaemtkraft Arena
14 apr 2018 at 19:54 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 14/04
29
0
Chans: 55%
Spelvärde: 105,05%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill

Östersund har stött på sin första motgång på bra länge. Laget har tidigare hamnat i formsvackor men den här gången ser det allvarligare ut. Största problemet är att de har slutat göra mål. Passningsspelet ser bra ut men det tar stopp i sista tredjedelen. Man har nu inte gjort mål i tre raka matcher! Mot Djurgården i premiären var spelet bra men man skapade ytterst få målchanser, mot Dalkurd senast däremot var även spelet dåligt. 

Göteborg tog en ganska enkel seger i premiären mot nykomlingen Trelleborg och många tänkte nog direkt att Göteborg kanske blir farliga i år trots allt, men mot Hammarby senast såg man tydligt att spelet inte riktigt satt sig än. Spelet är i mina ögon likt de senaste säsongerna och jag ser inga stora förändringar från tränaren Poya. Däremot blev jag imponerand av Göteborgs två nya mittbackar, Calisir och starfelt, som såg riktigt grymma ut! 

Östersund är inte vana vid press, men nu har man satt sig i den situationen efter alla framgångar och den stora frågan är hur man ska hantera det. Göteborg flyger upp till Östersund utan någon större press och lär nöja sig med ett oavgjort resultat. Östersund kommer äga mycket boll, men de kommer få det tufft att tränga igenom det fina försvaret i Blåvitt. Blåvitt å andra sidan som kändes helt ofarliga mot Hammarby senast lär få svårt att skapa målchanser idag också. Det luktar målsnålt och mitt spel blir att båda lagen INTE gör mål.

Talar för spelet: 

  • Som jag nämnde har Östersund glömt hur man gör mål och pressen på de ökar för varje match. De är inte vana vid sånt och idag kan det bli ytterligare än match där man får svårt att skapa vassa målchanser. 
  • Jag tror att ett försvarsinriktat Göteborg idag kan göra det riktigt jobbigt för ett desperat Östersund.
  • Göteborg såg inte bra ut offensivt mot Hammarby senast. 
  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback