Reklam

Östersunds FK - Häcken: 1

Matchcenter
26 maj 2018 at 18:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Jaemtkraft Arena
24 maj 2018 at 17:13 (Uppdaterad 26 maj 2018 at 19:51) 24/05
49
0
Chans (1-X-2): 48-34-18%
Spelvärde: 103,20%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 5/10
Hit/Miss:
Betser Spela nu hos Betser

Östersund har börjat plocka poäng och klättra i den Allsvenska tabellen sedan man fått tillbaka Hosam Aiesh på högra mittfältet. Nu riktas inte all fokus på enbart Ken Sema och då kan Östersund anfalla på ett helt annat sätt. Östersund har tre vinster, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, vilket såklart är ett lyft utifrån hur man inlett säsongen. Senast krossade man ett skadedrabbat Sirius med hela 5-2 på hemmaplan och det utan Saman Ghoddos på plan dessutom. 

Häcken är i mina ögon ett överskattat lag. Jag tycker inte att deras mittfält håller den nivån som krävs för att vara ett topplag och offensivt har man spelare som haft sina bäst före datum sedan några år tillbaka. Visst kan de explodera i någon match och ösa in mål, men i längden har inte Häcken kvalite för högre än en sjätte plats i mina ögon. Mot Malmö såg man tydligt att Häcken inte har något med toppen att göra, för trots att Malmö hade nånstans runt sex startspelare skadade så kunde man inte ens göra ett mål på de. 

Östersund har varit bra på sistone och gjort många mål, men defensiven har däremot läckt som ett såll, när man på de fyra senaste matcherna släppt in hela sju mål. Häcken har inte imponerat på bortaplan då man bara vunnit en match av fem och jag tror att de kan få det riktigt tufft mot Östersund idag. Det sägs att det kan vara sista matchen för tränaren Graham Potter och även flera andra spelare, därför tror jag att Östersund kommer avsluta genom att besegra bortasvaga Häcken. Jag spelar en rak seger på Östersund.

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback