Reklam

Östers IF - Norrby: Öster - Över 1,5 mål

Matchcenter
9 juni 2018 at 16:00 - Fotboll, Sverige - Superettan
8 jun 2018 at 14:38 (Uppdaterad 9 jun 2018 at 17:09) 08/06
39
0
Chans: 62%
Spelvärde: 105,40%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

Öster nosade på playoff-platsen till Allsvenskan förra säsongen men slutade tillslut på en femte plats. Den här säsongen har man inlett desto svagare och befinner sig bara en placering ovanför nedflyttnings-playoff. Dagsformen är även den svag då man bara vunnit en av de fem senaste matcherna. Man har dessutom förlorat tre raka matcher. Senast förlorade man mot jumbon Frej på bortaplan med 3-2. 

 

Norrby går in i sin andra raka säsong i Superettan efter att man klarat sig på målsnöret från att åka ur förra säsongen. Som det ser ut nu så kommer Norrby gå mot samma öde även i år och allt pekar på att man kommer att kriga nere i botten. De ligger just nu på en elfte plats vilket är placeringen bättre än dagens motståndare Öster. Man var inne i en djup formsvacka där man hade sju raka matcher utan seger, men den bröt man i den senaste omgången när man slog Brage med 2-0 på hemmaplan.

En av orsakerna till att Öster gått dåligt i år är att spelet på hemmaplan varit dåligt. Efter fem hemmamatcher har man skrapat ihop två poäng sammanlagt och det har alltså blivit noll vinster. Inför dagens match har man även dålig form, där man förlorat tre raka matcher. Men jag tror att vi kommer få se ett revanschsuget Öster som kommer gå för tre poäng mot Norrby. Ett Norrby som inte gjort mål i tre raka bortamatcher. Därför väntar jag mig ett offensivt Öster som kommer göra både ett och två mål minst idag. Det blir också mitt spel. Öster över 1.5 mål.

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback