Reklam

Östers IF - Falkenberg: Över 2,5 Mål

Matchcenter
3 september 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Superettan
3 sep 2018 at 01:35 (Uppdaterad 3 sep 2018 at 20:53) 03/09
43
0
Chans (över-under): 65-35%
Spelvärde: 115,70%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-3
Expekt Spela nu hos Expekt

Öster kom till den senaste omgången med kanonform. De hade inte förlorat på åtta raka matcher. Av de dessa åtta, så hade man vunnit sex stycken. Men den fina formsviten bröts när man förlorarde mot Smålands rivalen, Värnamo, på bortaplan. Nu har man direkt en svår match mot ett topplag så det ska bli riktigt intressant att se om Öster kan studsa tillbaka direkt. Öster ligger på en 7:e plats och har sju poäng upp till tredjeplatsen där AFC Eskilstuna ligger. 

Falkenberg har imponerat stort i årets upplaga av Superettan. De har hållit en jämn hög nivå genom hela säsongen och har därmed legat uppe toppen hela tiden. De har öst in mål framåt och defensivt har det sett någorlunda stabilt ut. Man har 43 poäng och ligger på en 2:a plats fast med en match mindre spelad än serieledande Helsingborg som har 47 poäng. 

Speltips:

Helsingborg tappade i sista sekunden ledningen mot Degerfors senast och matchen slutade 1-1. Det är Falkenberg tacksamma för, som har chansen att knappa in på skåningarna. Idag möter man dock ett hemmastarkt Öster och det kan bli tufft. Öster som även de har häng på tredjeplatsen. Jag tror på en öppen och målrik tillställning. Öster är i behov av poäng för att klättra i tabellen och Falkenberg kan knappa in på Helsingborg i toppen. Falkenberg har bara misslyckats med att göra mål två gånger den här säsongen och Öster har bara gått mållösa från två hemmamatcher. Mitt spel blir över 2,5 mål i matchen till 1,78 i odds hos Expekt. 

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback