advert

Osasuna - Real Betis

21 oktober 2016 at 22:45 - Fotboll, Spanien - Primera División
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 7 apr 2017 at 15:29) 07/04
Fredagsmatch från La Liga och denna vecka beger vi oss mot Pamplona för att kika till mötet Osasuna - Real Betis. Två lag som öppnat säsongen riktigt svagt och är pressade att vinna. Utan större respekt för sin motståndare så tror jag på en öppen tillställning som kan bjuda på en del mål.

Osasuna har inte alls fått det att stämma inledningsvis på säsongen och hade bara inkasserat två poäng på de sex första omgångarna. Men det har lossnat på slutet och i senaste omgången så tog man sin första seger för säsongen då Eibar besegrades på bortaplan med 3-2. Osasuna har alltid förknippats med en stark defensiv och ganska tråkigt spel, men det är något som verkligen är som bortblåst just nu. Det har varit väldigt offensivt spel på slutet och eftersom trepoängarna måste fortsätta komma in så kan man inte lägga sig på försvar och vara nöjda med något oavgjort resultat, speciellt inte på hemmaplan mot en motståndare som Betis. Offensivt gillar jag ändå Osasuna och det finns fina spelare i form av Sergio Leon och Roberto Torres som visat fin målform på slutet. Inga större avbräck hos hemmalaget som endast saknar långtidsskadade backen Javi Flano.

Real Betis har varit väldigt ojämna i början på säsongen och varvat finfina prestationer med rena bottennapp. På slutet har det mest varit bottennapp och speciellt i det defensiva då laget släppt in riktigt många mål. Sex insläppta hemma mot ett vingklippt Real Madrid (1-6) senast och gången innan det var man duktigt utspelade på bortagräs mot Real Sociedad trots att siffrorna stannade vid en 1-0 förlust. Försvarsmässigt kan Betis klappa ihop ordentligt vissa matcher och till dagens drabbning har man dessutom avbräck i form av Durmisi och Bruno som utan tvekan är tilltänkta startspelare. Men offensivt finns det kvalité och nu när Sanabria är tillbaka från skada så ser det väldigt intressant ut. Ruben Castro kan bli lite väl ensam uppe på topp ibland och Sanabria är en anfallare som jag håller väldigt högt och som jag verkligen tror på. Förutom de defensiva avbräcken stryker vi även Musonda men där tycker jag att Betis har en fin bredd.

Två som är i stort behov av en trepoängare och jag tror absolut inte att någon av lagen nöjer sig med ett oavgjort resultat här. Det lär innebär öppet spel och därför gillar jag över 2,5 mål i matchen. Vi slänger in en medelinsats och vi gör det hos Betway till 2.10.

/e@sy
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
  • Generös välkomstbonus
Feedback