Reklam

Örnsköldsvik - Kiruna AIF: 1

2 december 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
2 dec 2018 at 11:48 (Uppdaterad 2 dec 2018 at 18:35) 02/12
45
0
Chans (1-X-2): 67-14-19%
Spelvärde: 115,24%
Lägsta spelbara odds: 1,49
Units: 8/10
Hit/Miss: 5-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Örnsköldsvik möter ikväll Kiruna i en otroligt viktig match om vilket lag som ska ta den åtråvärda sjätteplatsen som innebär flest poäng med sig i fortsättningsserien. Örnsköldsvik måste ta tre poäng idag för att ha rimlig chans.

Örnsköldsvik har haft en tuff inledning på säsongen och nu med endast tre matcher kvar så ligger man tre poäng bakom nykomlingarna och dagens motståndare Kiruna. Starten av säsongen var inte riktigt som man tänkt sig och man låg pyrt till ganska länge. Vändningen kom när frälsaren och profilen Conny Strömberg skrev på för klubben. På sex matcher har han gjort 15 poäng och spelat upp laget till där man är idag. Kiruna är en vass nykomling, men har också en bit kvar till topplagen. Örnsköldsvik är inget topplag som man varit, men man är klart närmare dem än vad Kiruna är. Jag tycker oddset är klart spelbart på hemmalaget och kommer investera. Har dem en normal dag så vinner dem med några mål.

Talar för hemmalaget

  • Formen är betydligt bättre hos hela laget jämfört med hos Kiruna. Man spelar bättre nu samtidigt som att Kiruna hade sin största topp i början. 
  • Conny Strömberg. Ja, oavsett hur tråkigt och givet det är så är det han som höjt Örnsköldsvik till den nivå man är på idag. Femton poäng på sex spelade matcher säger en hel del.
  • Lagen möttes i Kiruna för en dryg vecka sedan och då vann Örnsköldsvik med hela 8-2 och skotten med 50-29 (!!!). Det tyder väl lite på hur det borde se ut idag också.
  • Kiruna är klart svagare på resande fot.

Talar emot spelet

  • Kiruna är rätt vassa offensivt och är en pigg nykomling. Det gäller för hemmalaget att inte underskatta minsta lilla.

Det enda som jag ser talar emot Örnsköldsvik idag är inställningen. Man ska vara vinna det här för man är ett bättre lag. Jag testar Örnsköldsvik att vinna under ordinarie tid till oddset 1.72 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav
Feedback