Reklam

Örgryte - Östers IF: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
9 september 2018 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Superettan
8 sep 2018 at 23:19 (Uppdaterad 9 sep 2018 at 19:21) 08/09
36
0
Chans: 65%
Spelvärde: 109,20%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-0
Bethard Spela nu hos Bethard

Örgryte bröt äntligen den negativa trenden på 11 raka matcher utan seger, efter att man slagit ett ännu formsvagare Gefle på bortaplan med 0-1. I och med vinsten så har man nu 11 poäng tillgodo till kvalstrecket. Nu kan man andas ut lite och börja om pånytt så att säga. 

Öster hade fram till de senaste två matcherna, åtta raka matcher utan förlust, varav sex av de slutat med vinst. Det blev Värnamo som bröt den fina sviten i förrförra omgången och i den senaste omgången blev det ytterligare en förlust, den här gången hemma mot tabelltvåan Falkenberg med 2-3. 

Speltips:

Vi har en match mellan två lag som inte har så mycket att förlora i nuläget och som båda har siktet på att klättra i tabellen. Örgryte bröt som jag nämnde den negativa formen i den senaste matchen och har nu fått lite kontakt med tredjeplatsen. Därför räknar jag med att de går för tre nya poäng idag. Öster har två raka förluster men är ändå en poäng före Örgryte i tabellen och de går garanterat för tre poäng också. Öster är faktiskt seriens näst bästa bortalag, så här har man god chans att få med sig tre poäng. De tre senaste matcherna lagen emellan, har båda lagen gjort mål och det spelet känns närmast även idag. Jag spelar att båda lagen gör mål till 1,68 hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback