Reklam

Örgryte - Falkenberg: Över 2,5 Mål

Matchcenter
3 juni 2018 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Superettan
2 jun 2018 at 20:06 (Uppdaterad 3 jun 2018 at 19:22) 02/06
49
0
Chans (över-under): 57-43%
Spelvärde: 106,02%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill

Örgryte klappade ihop totalt mot nykomlingen Brage på bortaplan i den senaste matchen där man förlorade med 3-1. I och med det resultatet så gick dagens motståndare Falkenberg om de i tabellen. Örgryte har annars sett stabila ut   och allt talar för att de kommer vara med och slåss om en Allsvensk plats när säsongen summeras. Örgryte har sju vinster, en oavgjord och två förluster efter tio omgångar. 

Falkenberg går in på sitt andra år i Superettan och de har verkligen fått en rivstart. Man har bara en förlust efter tio omgångar och leder serien med sina 23 poäng. På de fyra senaste matcherna har man dessutom tre vinster så formen är god. 

Örgryte har full pott på hemmaplan såhär långt - fyra vinster på fyra matcher. Men idag kommer serieledande Falkenberg som gör mycket mål, närmare sagt flest mål i hela Superettan, skuggat av just Örgryte som bara gjort två mål mindre. Falkenberg har gjort 22 mål och Örgryte 20. Jag tror att vi kommer få se en hel del mål idag. Falkenberg har gjort 11 mål på de fyra senaste matcherna och det intressanta är att de gjort fler mål på bortaplan än på hemmaplan. Örgryte har gjort totalt 11 mål på de fyra hemmamatcherna och med Falkenbergs 14 mål totalt på bortaplan och med den formen som de har förtillfället så ser jag inget annat än över 2.5 mål idag.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback