Reklam

Örebro - Östersunds FK: 1:a målet görs i 21:a minuten eller senare

Matchcenter
1 september 2018 at 18:05 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Behrn Arena
31 aug 2018 at 11:19 (Uppdaterad 1 sep 2018 at 19:07) 31/08
34
0
Chans: 70%
Spelvärde: 114,10%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss:
Interwetten Spela nu hos Interwetten

Örebro lyckades äntligen med att knipa tre poäng efter åtta matchers lång svacka. De slog Kalmar på bortaplan med 0-1, men det var inte direkt någon övertygande seger. Kalmar styrde matchen men Örebro skapade vassare lägen när de stack upp på kontringar och vann därför matchen. I och med segern så skiljer det sju poäng ner till kvalstrecket. 

Östersund kommer till dagens match med två raka förluster bakom sig. Noterbart är att båda förlusterna kommit när Saman Ghoddos lämnat. Östersund har mot alla odds överpresterat trots alla spelarförsäljningar, men frågan är om tomrummet efter Saman Ghoddos inte blir alldes för stor. Östersund ligger femma i tabellen och är fem poäng bakom 3:e placerade Norrköping, så drömmen om Europa-spel lever fortfarande.

Speltips: 

Den här matchen kan sluta hur som helst med tanke på att ingen av lagen har någon vidare bra form. Östersund vet nog inte själv var de hör hemma i tabellen och samma gäller Örebro. Man ska inte glömma Örebros rivstart på Allsvenskan innan de hamnade i formsvackan, så med andra ord så vet vi att ÖSK kan lira bra när det stämmer för de. I dagsläget saknar dock båda lagen självförtroende och jag tror därför på en försiktig inledning på matchen. Jag kommer spela att första målet i matchen görs i minut 21 eller senare hos Interwetten till 1,63 i odds. Av Örebros senaste 11 matcher så har det blivit mål efter 21 minuten i 10 av fallen. Därför går jag på samma spår idag.

  • 100% upp till 5000 kr i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback